Är du vår nya controller? Region Jönköpings län

Trivs du med ett omväxlande arbete? Vill du utvecklas och växa i din yrkesroll i en organisation som aldrig står still? Då är det just Dig vi behöver!

Vi söker en controller på heltid. Tjänsten är tillsvidare med tillträde 1 augusti 2018 eller enligt överenskommelse. Vår verksamhet bedrivs på tre orter inom länet och resor förekommer i tjänsten, varpå B-körkort är ett krav. Placeringsort kan diskuteras.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en tjänst där du får arbeta i en spännande och utvecklande organisation som konstant rör sig framåt. Vi ger dig din nästa utmaning där du får möjlighet att utvecklas. Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder: http://www.rjl.se/jobb-och-karriar/Jobba-hos-oss/Formaner/

Det här får du arbeta med

Som controller är ditt uppdrag att synliggöra vad god hushållning är och arbeta för att nå bästa möjliga resultat. I din roll är du ett stöd till en eller några kliniker i ekonomiska frågor och du arbetar med budget, verksamhetsplanering och uppföljning av ekonomiska samt övriga resultat. Du arbetar i ett tätt partnerskap med HR-partnern och tillsammans stöttar ni verksamhetschef och vårdenhetschefer i deras arbete. Du ingår i ledningsgruppen för de kliniker du ger stöd till. Du arbetar även tillsammans med andra controllers inom Kirurgisk vård. Du kommer arbeta i en stor organisation med arbetsuppgifter inriktade både mot klinik och som sträcker sig över hela regionen. 

För att du ska trivas hos oss

Du har en ekonomisk examen på högskolenivå eller motsvarande. Har du tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är det meriterande. Vi ser gärna att du har god kunskap inom Office-paketet och kan uttrycka dig i tal och skrift i det svenska språket då kommunikation är viktigt i denna tjänst. Du är en lagspelare och arbetar bra tillsammans med andra, kommunicerar tydligt och klart samt tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har förståelse för på vilket sätt människor tar till sig kunskap, ser helheter och har god analytisk förmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Att verka för en ekonomi i balans med goda medicinska resultat. Region Jönköpings läns hälso- och sjukvård är en av Sveriges bästa. Tack vare ett strategiskt arbete och goda medarbetare placeras regionen i jämförelser oftast bland de bästa landstingen och regionerna i landet. Målet är bästa möjliga vård och en jämlik hälsa. Vården ska vara personcentrerad och säker och ges utifrån samma förutsättningar i hela länet. Vi satsar på hälsa för livet. För att nå hit arbetar vi med ständiga förbättringar och fokus på kvalitet.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ekonomichef Torbjörn Pettersson, 010-242 40 77. Facklig företrädare för Jusek är Kent Grahn, nås via växeln 010-241 00 00. Sista ansökningsdag är den 8 juni 2018. Välkommen med din ansökan genom länken!

Urval sker löpande och intervjuer genomförs den 14 juni och 19 juni.