Biträdande Ekonomichef

I uppdraget ingår att vara enhetschef på ekonomienheten och upphandlingsenheten.

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.

Gislaveds kommun i Jönköpings län har omkring 30 000 invånare och cirka 2 700 anställda.

Om förvaltningen/avdelningen

Ekonomiavdelningen är en av fem avdelningar på kommunstyrelsen. Avdelningen består av tre enheter: ekonomiserviceenheten, ekonomienheten och upphandlingsenheten. Kommunstyrelsen och avdelningen arbetar tätt tillsammans för att leverera det bästa möjliga stöd och förutsättningar för vår politiska organisation och våra förvaltningar som möjligt.

Om tjänsten

I uppdraget ingår att vara enhetschef på ekonomienheten och upphandlingsenheten. Ekonomienheten består av 9 ekonomer samt en systemekonom och upphandlingsenheten består av tre upphandlare samt en upphandlingsstrateg. Kommunens ekonomer är centralt placerade och arbetar som stöd mot kommunens 9 förvaltningar. Upphandlingsenheten arbetar med upphandlingar och stöd för Gislaveds samt Gnosjös kommun. Biträdande ekonomichef arbetar med controlling-, planerings- och uppföljningsfrågor samt bolagsfrågor. Biträdande ekonomichef ingår i avdelningens ledningsgrupp och koncernens VD-grupp. Biträdande ekonomichef arbetar tätt tillsammans med ekonomichef/biträdande kommundirektör, upphandlingsstrateg, redovisningschef, kommunstyrelsens kvalitetsenhet samt ledningsstaben.

Kvalifikationer

För att du ska bli framgångsrik i ditt uppdrag som biträdande ekonomichef hos oss förutsätter vi att du har erfarenhet av arbete inom offentlig sektor och är väl insatt i den kommunala beslutsprocessen. Du har akademisk utbildning inom ekonomi, alternativt motsvarande kunskaper förvärvat på annat sätt samt erfarenhet av att ha arbetat som chef.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att lyckas i rollen som biträdande ekonomichef är du drivande, engagerad, ödmjuk och inlyssnande. Du är kommunikativ, flexibel och har förmågan att leda och driva den operativa verksamheten i strategiska upphandlingsfrågor, ekonomistödsfrågor samt planering- och uppföljning. Du ser digitalisering och e-handel som ett naturligt inslag och en förutsättning för vidareutveckling. Vi arbetar tillsammans för en hållbar organisation.

Ansökan

Gör en digital ansökan genom att klicka här. Välkommen med din ansökan senast 2019-08-30.

Tillträde enligt överenskommelse

Ytterligare information

Patrik Lindroth, 0702–556 292, patrik.lindroth@tarasso.se.

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram