Budgetchef, Region jönköpings län

Vi söker dig som vill vara med och vidareutveckla vårt arbete med ekonomistyrning och uppföljning.

Vi söker dig som vill göra skillnad och arbeta tillsammans med oss på Regionledningskontoret ekonomi, för ett bra liv i en attraktiv region! Region Jönköpings län är en organisation där det ständigt sker förbättringar och nu söker vi dig som vill vara med och vidareutveckla vårt arbete med ekonomistyrning och uppföljning.

Vi söker en ny budgetchef, tillsvidare, heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete och självklart har du ett engagemang för samhällsfrågor och arbete i en politiskt styrd organisation precis som vi!

Det här får du arbeta med

Som budgetchef samordnar du Region Jönköpings läns arbete med budget och uppföljning. Du är en del av organisationen runt ledningssystemet, där underhåll och utveckling av IT-stödet Stratsys är en viktig del. Anvisningar, tidplaner och samordning av det interna arbetet med månadsrapporter, delårsrapportering, årsredovisning är viktiga områden för budgetchefen. Du kommer arbeta nära kollegor på Regionledningskontoret men också vara en samarbetspartner för samtliga ekonomichefer och controllers inom Region Jönköpings läns alla verksamhetsområden. En viktig roll för budgetchefen är att stödja verksamhetens arbete med budget genom att leda vidareutveckling av budgetsystem- och modeller som ska vara transparenta och effektiva och bidra till att Region Jönköpings län når målet om god hushållning. Du är underställd ekonomidirektören och kommer att vara en av fyra sektionschefer inom Regionledningskontoret ekonomi. Du ingår i Region Jönköpings läns ekonomichefsgrupp.

För att du ska trivas hos oss

Du har ekonomisk examen på högskolenivå eller motsvarande. Du har erfarenhet av att vara chef i en större organisation. Med din breda kunskap inom ekonomi som grund har du verksamheten i fokus. Gott samarbete är viktigt för dig, både i din arbetsgrupp och med andra verksamheter i Region Jönköpings län. I ditt arbete skapar du förtroende, förutsättningar och arbetsglädje. Du är duktig på att se konsekvenser och den långsiktiga betydelsen och anpassar dina handlingar till detta.

Ditt sätt att kommunicera är tydligt, du anpassar ditt uttryckssätt beroende på vem du pratar med och säkerställer att budskap når fram. Du arbetar gärna med komplexa frågor och har god förmåga att analysera och lösa komplicerade situationer. Du är bra på att planera, skapa struktur och hålla tidplaner.

Så här gör du om du är intresserad

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta ekonomidirektör Jane Ydman, 0730-879794. Facklig företrädare för SACO, Ola Olsson, tfn 076-8012121, Vision, Carina Einarsson Jonsson, tfn 070- 3424398. Sista ansökningsdag är den 24 november 2017. Vi ser fram emot din ansökan. Du är välkommen att söka här.

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram