Chef till avdelningen för leverantörsfakturor

Vi söker en engagerad och utvecklingsinriktad chef till Regionservice

Vi söker en engagerad och utvecklingsinriktad chef till Regionservice avdelning för leverantörs-fakturor. Avdelningen som är organisatoriskt ny från 1 februari 2017 kommer att bestå av 17 medarbetare och uppdraget är att ge service inom ekonomiadministration med tyngdpunkt på leverantörsfakturor till våra kunder, som är Region Örebro läns verksamheter.

Regionservice arbetar med service till Region Örebro läns verksamheter. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter och yrken inom områden som administration, fastigheter, IT, medicinsk teknik, kundtjänst, kost, städ, transport och logistik. Regionservice präglas av stort engagemang för service, samverkan och utveckling av arbetsmetoder. Våra 850 medarbetare är vår främsta tillgång för att göra ett gott arbete med kunden i fokus.

Avdelningen för leverantörsfakturor är en del av område Administrativ utveckling och service. Inom området fokuserar vi på utveckling och förbättringsarbete för att säkerställa att vi tillhandahåller ett kompetent och kvalitetssäkert stöd till våra kunder. Vi arbetar aktivt med våra processer, stödsystem och rutiner i nära och gott samarbete med verksamheterna.

I den nya organisationsstrukturen kommer nuvarande ekonomiavdelning att delas i två avdelningar med inriktning på kundfakturor och leverantörsfakturor. I avdelningen för leverantörsfakturor ingår förutom hantering av alla externa och interna leverantörsfakturor även redovisning, bokföring och bokslutsarbete. Avdelningen ansvarar för support av ekonomistödsystem samt att man ansvarar för särskilda uppdrag kring administration av donationsstiftelser och Finsam.

Arbetsuppgifter

Du är i din roll som avdelningschef direkt underställd områdeschefen och ingår i områdets ledningsgrupp. I ditt uppdrag som linjechef kommer du att vara ansvarig för cirka 17 medarbetare. Förutom att leda och fördela det dagliga arbetet kommer du att ansvara för att genomföra ett standardiserat arbetssätt, utveckla roller inom avdelningen och säkerställa ett centraliserat ekonomiarbete med kunden i fokus. Eftersom du börjar ditt uppdrag i samband med en omorganisation kommer mycket fokus ligga på att implementera nya rutiner och arbetssätt och självklart på att följa upp de förändringar som nu genomförs.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är en tydlig och engagerad ledare. Du har mycket goda ledaregenskaper och ett genuint intresse för ledarskapsfrågor och utveckling. Du har också ett stort intresse av människor och lätt för att samarbeta med alla nivåer i en organisation.

Du har akademisk utbildning inom ekonomi eller annan utbildning som vi bedömer relevant för tjänsten, och erfarenhet från ledande befattning med resultatansvar, gärna inom offentlig förvaltning.

Som person är du engagerad och initiativrik samt har god förmåga att driva arbetet med att uppnå verksamhetens mål på ett effektivt sätt. Du är bra på att kommunicera och har lätt för att skapa förtroendefulla relationer.

Anställningsform

Tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Sista ansökningsdag 2017-01-08. Du är välkommen att söka genom att göra en digital ansökan här.

Ansökan ska innehålla fullständig CV med meritförteckning, personligt brev samt adressuppgifter och referensnummer till sökt tjänst. Intyg, betyg och examensbevis m.m. ska lämnas vid en intervju.

Upplysningar

Camilla Almgren, områdeschef 019-602 71 94

Fackliga företrädare

Malin Eriksson-Söderlund, Vision 019-602 27 55
Tom Westerlund, SACO 019-602 64 23

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram