Controller/ Ekonom, Svenljunga kommun

I Svenljunga har vi den lilla kommunens fördelar, nära till varandra, till idéerna och till besluten. Njut av bad och fiske i våra 300 sjöar eller ströva i härlig natur. Välkommen till den sydligaste kommunen i Västra Götaland. Nära till lugnet men också till storstadspulsen. Ekonomienheten söker Controller/Ekonom för Samhällsbyggnadsförvaltningen.

Du kommer vara anställd på Ekonomienheten som är en del av Kommunstyrelse-förvaltningen. Vi är stöd- och servicefunktion åt kommunens olika verksamheter.
Vi ansvarar också för samordning av kommunens upphandling och inköp. Vi är för närvarande 10 personer som arbetar på enheten. Denna tjänst är riktad mot Samhällsbyggnadsförvaltningen med dess breda verksamhet inom bl a Miljö-och Bygg, Avfall, Gata/Park, Fritid, Vatten och avlopp. Förvaltningen ansvarar även för bibliotek, kost och lokalvård och vissa fastighetsfrågor.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta tillsammans med andra Controllers/Ekonomer i ett team som leds av ekonomichefen. Du arbetar främst med stöd till verksamhets- och enhetschefer i samband med budget, uppföljning, prognos, ekonomiska analyser, och bokslut. Förutom controllerstödet ingår även mycket arbete med redovisnings- och investeringsfrågor. Arbetet innebär även att delta i olika utvecklingsprojekt. Du kommer ingå i lednings-gruppen på samhällsbyggnadsförvaltningen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning och gärna erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Tjänsten ställer krav på ett strukturerat arbetssätt, noggrannhet, pedagogisk och analytisk förmåga samt samarbetsförmåga. Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningsform

Tillsvidareanställning. Heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Sista ansökningsdag 2017-02-12. Arbetsgivarens referensnummer: 6/2017. Du är välkommen att söka genom att göra en digital ansökan här.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så lämna din ansökan så snart som möjligt. Ange gärna löneanspråk och referenskontakter. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Kontaktpersoner

Magnus Fleischer
Ekonomichef
Telefon: 0325-18318
E-post: Magnus.fleischer@svenljunga.se

Julija Kulneff
Controller/Ekonom
Telefon: 0325-18312
E-post: Julija.kulneff@svenljunga.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare nås via kommunens växel
Telefon: 0325-180 00

Varmt välkommen med din ansökan!