Controller, Höganäs kommun

Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär.

Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär.

Vill du vara med och slipa vår diamant?

På kommunledningskontoret blir du en central del av kommunens organisation och jobbar på eller nära avdelningar som personal, ekonomi, information, näringsliv och administration. Då organisationen är i en ständig rörelse och du befinner dig i närheten av rodret, kommer du aldrig ha en tråkig stund. För mer information: http://www.hoganas.se 

Arbetsuppgifter

Höganäs kommun söker en controller. Eller förresten, vi söker mer än så. Vi söker en kollega som tänker långsiktigt och strategiskt. Vi söker dig som trivs med att tala inför grupper, lyssnar, kommunicera ekonomi med hög kvalitet på ett enkelt sätt, är mottaglig för motparten och anpassar dig till situationen. En strukturerad och kvalitetsmedveten person som kommer att vidareutveckla och effektivisera kommunens ekonomiprocesser i samverkan med ekonomichef, kommunens ekonomer och budgetansvariga.

Vad kan vi erbjuda dig då? Ett utmanade och spännande jobb såklart, men inte bara det. Du kommer att bli en i gänget. Ett gäng med härliga kollegor som jobbar hårt och har roligt tillsammans. Vi har nära till skratt och vet att arbetsglädje gör att vi presterar bättre och når fantastiska resultat tillsammans. Vi är öppensinnade, måna om våra kollegor och tror på varandra.

Vill du, så går det, för här satsar vi. Vi är en kaxig kommun som sticker ut och vill ligga i toppen. För du vet väl om att Höganäs kommun har blivit utsedd till en av de mest ansvarfulla kommunerna i landet när det gäller ekonomi. Vi har höga krav på oss själva och det gör att vi lyckas.

Kvalifikationer

Arbetet är kvalificerat och vi söker dig med mycket goda kunskaper i offentlig ekonomi. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete och gärna kunskaper inom momsområdet. Du kommer att göra ekonomiska utredningar och analyser och stödja budgetansvariga med budget, uppföljning och analys.

Du har en högskoleutbildning inom ekonomi. Har du dessutom erfarenhet av arbete i en politiskt styrd organisation är det en merit.

För att lyckas som controller hos oss är det avgörande att du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt samt sätter upp och håller tidsramar. Du är noggrann, väl medveten om mål och kvalitetsstandard och lägger stor vikt vid att leva upp till dessa.

Vill du jobba i en kommun där det finns en bra gemenskap, stora visioner och grymma kollegor? Då är det hos oss du ska vara!

Anställningsform

Tillsvidareanställning. Heltid.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-02-18. Arbetsgivarens referensnummer: A750442.
Du är välkommen att söka här

Sök tjänsten

Upplysningar lämnas av:
Maria Bylund
Ekonomichef
Telefon: 042-33 71 18

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram