Controller till en spännande verksamhet!

Verksamhetsstöd ekonomi, Kirurgisk vård.

Trivs du med ett omväxlande arbete? Vill du utvecklas och växa i din yrkesroll i en organisation som aldrig står still? Då har vi tjänsten för dig! 

Vi söker

Vi söker dig som har en ekonomisk examen på högskolenivå eller motsvarande, gärna med tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde 1 mars 2019 eller enligt överenskommelse. Då vår verksamhet bedrivs på tre orter inom länet och resor förekommer i tjänsten är B-körkort ett krav.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en tjänst där du får arbeta i en spännande och utvecklande organisation som konstant rör sig framåt. Vi ger dig din nästa utmaning där du får möjlighet att utvecklas!

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder dig inom Region Jönköpings län!

Det här får du arbeta med

Som controller är ditt uppdrag att synliggöra vad god hushållning är och arbeta för att nå bästa möjliga resultat. I din roll är du ett stöd till en eller några kliniker i ekonomiska frågor och du arbetar med budget, verksamhetsplanering och uppföljning av ekonomiska samt övriga resultat. Du arbetar i ett tätt partnerskap med HR-partnern och tillsammans stöttar ni verksamhetschef och vårdenhetschefer i deras arbete. Du ingår i ledningsgruppen för de kliniker du ger stöd till. Du arbetar även tillsammans med andra controllers inom Kirurgisk vård. Du kommer arbeta i en stor organisation med arbetsuppgifter inriktade både mot klinik och som sträcker sig över hela regionen. 

För att du ska trivas hos oss

Du är en lagspelare som arbetar bra tillsammans med andra, kommunicerar tydligt och klart samt tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har förståelse för på vilket sätt människor tar till sig kunskap, ser helheter och har god analytisk förmåga. Vi ser gärna att du har god kunskap inom Office-paketet och kan uttrycka dig i tal och skrift i det svenska språket då kommunikation är viktigt i denna tjänst. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ekonomichef Torbjörn Pettersson, 010-242 40 77. Facklig företrädare för Jusek är Kent Grahn, nås via växeln 010-241 00 00. Sista ansökningsdag är den 13 januari 2019.

Välkommen med din ansökan. Gör en digital ansökan genom att klicka här.

Intervjuer genomförs den 18/1 2019 samt 25/1 2019.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.