Controller till Tidaholms kommun

Vill du ansvara för budget- och uppföljningsarbetet inom vår kommun?

Tidaholms kommun med ca 12 800 invånare är belägen i en naturskön trakt mellan Västgötabergen och Hökensås fritidsområde. Kommunen har ett välutvecklat näringsliv med långa industritraditioner och erbjuder rika möjligheter till kultur- och fritidsaktiviteter samt ett omfattande föreningsliv. Närhet och trygghet är våra kännetecken. I Tidaholms kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och rökfri arbetstid.

Kommunens ekonomiavdelning är centralt placerad vid kommunledningskontoret i Stadshuset och ansvarar för det övergripande arbetet med finansiering, budget, redovisning, uppföljning och upphandling.

Ekonomiavdelningen söker nu en controller till en tillsvidaretjänst på heltid med tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Arbetsbeskrivning

Som controller kommer du att ansvara för budget- och uppföljningsarbetet inom kommunen. Till tjänsten hör även att projektleda diverse förändringsprojekt inom ekonomiavdelningen. Till hösten kommer du bland annat att få en central roll i ekonomiavdelningens planerade omorganisation, som kommer innebära att förvaltningsekonomerna från de respektive förvaltningarna framöver kommer att tillhöra ekonomiavdelningen.

Kvalifikationer

Vi vill att du som söker tjänsten har en treårig eftergymnasial utbildning med inriktning mot ekonomi, det är meriterande om du är utbildad inom ekonomistyrning. Vidare är det meriterande med flerårig arbetslivserfarenhet, gärna från offentlig verksamhet.

Som person är du strategisk, driven och förändringsbenägen. Du har lätt för att arbeta både i grupp och på egen hand och tar egna initiativ.

Kontaktpersoner

Har du några funderingar om tjänsten är du välkommen att kontakta ekonomichef Henrik Johansson på 0502/606211 eller via henrik.johansson@tidaholm.se.

Kontaktuppgifter till fackliga representanter hittar ni här: http://www.tidaholm.se/naringslivarbete/ledigajobb

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-04-18. Du är välkommen att söka genom att göra en digital ansökan här.

Välkommen med din ansökan!

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram