Ekonom, Ekerö kommun

Vill du jobba i småstaden intill storstaden?

Ekerö kommun är en växande småstad 1 mil från Stockholms innerstad. I en nära framtid, och när ”Förbifart Stockholm” är klar, kommer Ekerö att vara länets mest attraktiva kommun att bo och verka i. Utöver lugnet, naturen och närheten till stadspulsen så erbjuder Ekerö en professionell kommunal organisation med korta beslutsvägar och en stark drivkraft att ”ständigt göra allt lite bättre”. Vill du jobba i småstaden intill storstaden? Ta chansen att bli en del av Ekerös spännande utveckling!

Teknik- och exploateringskontoret är organiserat under kommunstyrelsen och tekniska nämnden och har därigenom en aktiv del i det övergripande planeringsarbetet som sker inom kommunen. Teknik- och exploateringskontoret ansvarar för områden inom mark och exploatering, kommunens gatu- och vägnät, utemiljö samt avfallshantering.

Arbetsbeskrivning

Som ekonom ansvarar du för ekonomirutiner, uppbokning, avstämning och i övrigt analys av kontorets budget och utfall inför och efter månadsbokslut. Vidare ingår att kontera och granska leverantörsfakturor och skapa kundfakturor till samarbetspartner. Ett nära samarbete sker med kommunens fastighetskontor avseende kontorets investeringar och att ta fram material inför budgetarbetet och sammanställa bokslut.

Kvalifikationer

Du har ekonomiutbildning från universitet eller högskola samt flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Alternativt mångårig förvärvad erfarenhet av jämförbara arbetsuppgifter. Erfarenhet från en politiskt styrd organisation är meriterande. Du är analytisk, resultatinriktad och drivande och kan se möjligheter till förbättringar och utveckling. Det är viktigt att du har lätt att kommunicera och har goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som skrift.

Anställningsvillkor

Tillträde enligt överenskommelse. Vi kommer att påbörja urval och intervjuer under ansökningstiden. Heltid. Tillsvidare.

Ansökan

Du ansöker senast 2018-01-31. Du är välkommen att söka här.

Övrigt

Ekerö kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare och en arbetsplats för alla utifrån de behov av kompetens som verksamheten ställer.

Vi erbjuder friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och har rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan!

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram