Ekonom, Tierps kommun

Vi arbetar utifrån kommunens värdeord mod, ansvar, kundfokus, respekt och framtidstro.

Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt.

Vi arbetar utifrån kommunens värdeord mod, ansvar, kundfokus, respekt och framtidstro. Läs gärna mer om oss på vår hemsida - www.tierp.se

Arbetsuppgifter

Som ekonom hos oss kommer du att fungera som ekonomikonsult mot verksamhetsområde vård och omsorg. I arbetet ingår uppgifter kring budget, uppföljning, bokslut, ekonomiska utredningar och ekonomiskt utvecklingsarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom ekonomi och erfarenhet av redovisning-, budget- och uppföljningsarbete liksom goda kunskaper i Excel.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Eftersom arbetet innebär många kontakter är det viktigt att du är utåtriktad, positiv och har en genuin servicekänsla. Du har förmågan att skapa förtroende, lätt för att samarbeta samt god pedagogisk förmåga. För att trivas i rollen ser vi också att du är flexibel, lyhörd och kan arbeta självständigt.

Anställningens omfattning

Tillsvidareanställning. Heltid.

Ansökan

Sista ansökningsdag 2018-01-08. Referensnummer: A738392. Du är välkommen att söka här.

Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Kontaktpersoner

Conny Rönnholm
Ekonomichef
Tel. 0293-21 82 30

Facklig företrädare

Fackliga företrädare nås genom kommunens kundtjänst tel. 0293-21 80 00.

 

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram