Ekonom till barn- och ungdomsförvaltningen, Karlstads kommun

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen?

Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet.

Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud.

Förvaltningens skolor och förskolor är organiserade i tre skolområden. Stabens huvuduppgifter är dels att ge underlag för nämndens beslut, dels stödja skolområdenas verksamheter. Barn- och ungdomsförvaltningen har en budgetomslutning på 1,5 miljader.

Arbetsbeskrivning

I tjänsten ingår att arbeta med budget och uppföljning inom barn- och ungdomsförvaltningen samt ge stöd åt övriga enheter i förvaltningen. Prognoser, analyser och utredningar ingår som en viktig del i arbetet. Vidare innebär arbetsuppgifterna att medverka vid upprättande av delårs- och bokslut och budgetarbete. Utöver dessa arbetsuppgifter kommer du att medverka i sedvanliga ekonomiska rutiner.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ekonomexamen från universitet eller högskola och som har flerårig erfarenhet inom arbetsområdet. Du har en god analytisk förmåga och du kan växla mellan att arbeta på deltaljnivå och med en övergripande helhet. Du ska vara noggrann och kunna ta egna initiativ. Du har lätt för att samarbeta men kan också arbeta självständigt och tar ansvar för dig själv och gruppen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete i offentlig verksamhet är meriterande.

Anställningens omfattning

Tillsvidareanställning. Heltid med tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Ansök senast 2017-09-10. Referensnummer: A709135.
Välkommen att söka genom att göra en digital ansökan här

Kontaktpersoner

Christina Widén Ekonomichef 054-540 29 02

Facklig företrädare

Fackliga företrädare nås via Ann-Mari Brunzell Nämndsekreterare 054-540 29 26

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram