Ekonom till Strömsunds kommun

Vill du bli en av oss i Strömsund?

Strömsunds kommun erbjuder härliga boendemiljöer i storslagen natur med många möjligheter till friluftsliv och god livskvalité. Vi vill gärna att du blir en av oss.

Vi söker en ekonom 100 % som tillsammans med teamet på ekonomienheten arbetar med budget, prognos, uppföljning och analys.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår utredningar och beredning av ekonomiska frågor samt projektredovisning. Arbetssättet är konsultativt i förhållande till kommunens förvaltningar och bolag. Detta ställer krav på att du ska kunna arbeta enskilt men också i grupp.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleexamen och erfarenhet från arbete i större organisation eller företag. Meriterande är erfarenhet från arbete i politiskt styrd organisation.

Profil

Som person är du noggrann och lösningsorienterad, självgående och ansvarstagande. Du har ett stödjande arbetssätt och kan erbjuda praktisk kunskap, kompetens och expertis genom att samla information och förmedla den till andra på ett pedagogiskt sätt. Du är en god lyssnare, strukturerad, analytisk och konsekvent.

Du har goda kunskaper i svenska och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Du har erfarenhet från olika ekonomisystem och excel samt generellt en hög it-vana.

Varaktighet/arbetstid

Heltid, tillsvidare

Ansökan

Sista ansökningsdag 2017-09-25. Ange referens: 17110. Du är välkommen att söka genom att göra en digital ansökan här.

Kontaktperson

Ekonomichef Veronica Hjorer Stenklyft, 0670-161 43

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram