Ekonomer Hälso- och sjukvårdsförvaltningens ekonomienhet, Region Örebro län

Ärendenummer: HoS:2018:95

Vi söker tre engagerade ekonomer till Hälso-och sjukvårdförvaltningens ekonomienhet! Två tjänster är tillsvidareanställning samt en tidsbegränsad anställning i ett år.

Arbetsuppgifter

Som ekonom hos oss kommer dina arbetsuppgifter att bestå av redovisning, budgetarbete, kvalificerat ekonomiskt utredningsarbete, uppföljning och rapportering. Ge konsultativt stöd, information och utbildning i ekonomifrågor till verksamheter.

I arbetet ingår också att aktivt bidra till förändrings- och utvecklingsarbete inom området.

Kvalifikationer

Vi söker dig med akademisk examen på lägst kandidatnivå, med ekonomisk inriktning. Det är meriterande om du har erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete, goda redovisningskunskaper och erfarenhet från ekonomiadministrativa system.

Du ska kunna arbeta självständigt, proaktivt och under eget ansvar göra bedömningar och fatta beslut. Du ska vara van att ta egna initiativ, flexibel, analytisk och strukturerad samt ha lätt för att samarbeta med andra.

Eftersom du kommer att arbeta konsultativt med ekonomifrågor i organisationen är det viktigt att du som person är lyhörd och har en god pedagogisk förmåga samt har förmåga att se helheten. Du ska kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform

Två tjänster med tillsvidareanställning samt en tidsbegränsad anställning i ett år. För samtliga gäller heltidstjänstgöring. Individuell lönesättning tillämpas. Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Ansökan

Sista ansökningsdag 2018-02-11. Du är välkommen att söka här. 
Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Upplysningar

Christer Lundqvist, ekonomichef
Telefon: 019-602 65 60

Facklig företrädare:
SACO
Petra Ekenstam
Telefon: 019-602 37 36

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Om organisationen

Inom Hälso-och sjukvården i Örebro län pågår en dynamisk utveckling för att bygga en högkvalitativ och jämlik vård i hela länet. Det betyder att vi vill göra vården ännu bättre. Varje dag. I stort och smått. I varje möte. Det betyder också att alla som vill vara med i utvecklingen får goda förutsättningar för det.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling.