Ekonomichef

Mullsjö är en kommun med ca 7 300 invånare, 3 mil nordväst om Jönköping. Kommunen är känd för sina många möjligheter till friluftsliv men också för sitt rika förenings- och kulturliv. Pendlingsmöjligheterna är goda från såväl Jönköping, Falköping, Skövde, Ulricehamn, Tidaholm som Göteborg.

Arbetsuppgifter

Som ekonomichef har du en bred roll med mycket ansvar. I arbetsuppgifterna ingår självklart att ansvara för, och leda de ekonomiska processerna innefattande budgetarbete, årsredovisning, delårsbokslut och månadsuppföljningar. I rollen som chef ingår även personal- och arbetsmiljöansvar för 6st underställda medarbetare.

En annan viktig arbetsuppgift i rollen som ekonomichef är att vara stöd till politik- och tjänstemannaledning i strategiska och utvecklingsinriktade frågor. Du arbetar nära och är direkt underställd kommundirektören och ingår i kommunens ledningsgrupp.

Kvalifikationer

Vi söker en framtidsinriktad ekonomichef som har flera års erfarenhet och/eller kunskap inom området. Du är engagerad och trygg i ditt ledarskap och förstår vikten av ett gott och utvecklande ledarskap. Du skall vara lyhörd och kunna granska ekonomiska händelser i hela kommunförvaltningen.

Du bör ha en akademisk utbildning inom ekonomi eller annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Erfarenhet krävs

Anställningens omfattning

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Gör en digital ansökan genom att klicka här.  Referensnummer A823085. Sista ansökningsdag är 2019-01-15.

Kontakt och information om tjänsten

Lennie Johansson, Kommundirektör, 0392-140 02

Facklig företrädare

Fackliga företrädare nås via kommunens växel, 0392-140 00.

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen GDPR.

Varmt välkommen med din ansökan!