Ekonomichef - Länssjukhuset i Kalmar och Diagnostiskt centrum

Mångårig erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete och ledarskap, gärna inom hälso- och sjukvård.

Länssjukhuset i Kalmar söker Ekonomichef - Länssjukhuset i Kalmar och Diagnostiskt centrum. Välkommen med din ansökan senast den 12 februari.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete i en dynamisk miljö med goda resultat där du kan utvecklas och göra skillnad. I rollen som ekonomichef har du ett övergripande ansvar för ekonomifunktionen på Länssjukhuset i Kalmar och Diagnostiskt centrum. Vi har korta beslutsvägar och du har stor möjlighet att påverka och utveckla ditt uppdrag. Du har ett tätt samarbete med sjukhuschef, övriga ekonomichefer i förvaltningen, HR-chef, sjukhusstrateg samt ingår i regionens ekonomichefsnätverk. Du kommer ingå i Länssjukhusets stab.

I rollen som ekonomichef är du drivande i ekonomiska frågor och ansvarar för att utveckla arbetssätten inom ekonomiområdet. Du kommer arbeta med uppföljning inom ekonomi, personalstatistik, verksamhetsstatistik och att rapportera övergripande prognoser.

Du har personalansvar för 12 medarbetare. Tjänsten är placerad på Länssjukhuset där de administrativa enheterna arbetar i aktivitetsbaserade lokaler.

Vi söker

Vi söker dig med akademisk utbildning inom ekonomiområdet. Du har mångårig erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete och ledarskap, gärna inom hälso- och sjukvård.

Som person är du en analytisk problemlösare med god förmåga att kommunicera. Du är lyhörd och nyfiken för verksamhetens utmaningar och förstår vikten av goda relationer. Du är strukturerad och noggrann och har ett pedagogiskt förhållningssätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Region Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag! Diagnostiskt centrum är en länsövergripande verksamhet med cirka 250 medarbetare som årligen utför fler än 5 miljoner analyser, undersökningar och behandlingar. Diagnostiskt centrums verksamhet finns på länets tre sjukhus och fungerar som ett vetenskapligt kompetenscentrum och är aktiva inom flera forskningsområden.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare.

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Individuell lönesättning tillämpas. Placering vid Länssjukhuset i Kalmar.

Information om tjänsten

Annkristin Svensbergh, sjukhuschef, 0480-448210, skicka e-post.

Fackliga företrädare

Kommunal: Caisa Swedestam, 0480-81000 , skicka e-post.

Vårdförbundet: Pernilla Petersson, 0480-44 88 81 , skicka e-post.

Läkarföreningen: Anna Parke, 0480-81000 , skicka e-post.

Vision: Carl Wyckman, 0491-782416 , skicka e-post.

SACO: Eva Göransson, 0480-81000 , skicka e-post.

Ansökan

Gör en digital ansökan genom att klicka här. Sista ansökningsdag är 12:e februari.

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram