Ekonomicontroller till Vaxholms stad

Vaxholms stad är en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholm. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare.

För mer information om Vaxholm: http://www.vaxholm.se

Till ekonomifunktionen söker vi nu en controller med fokus på stadsbyggnadsförvaltningen. Tjänsten är placerad på Ekonomi- och upphandlingsenheten som består av 8 medarbetare. Du kommer att ingå i ett team där alla är med och bidrar till att utveckla ekonomiprocesserna med målsättning att uppfylla stadens vision.

Arbetsuppgifter

Som controller arbetar du med stöd till chefer i samband med budget, planering, analys, uppföljning, prognos, statistik och bokslut. Du är drivande i olika utvecklingsprojekt. Det vardagliga arbetet kräver ett tätt samarbete med övriga på ekonomienheten och ledningen på förvaltningen. I arbetet ingår att hålla i utbildningar och presentationer. Vi använder Raindance som ekonomisystem och QlickView som beslutsstödsverktyg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är målinriktad och drivs av att utveckla och förbättra. Du har högskoleexamen inom ekonomi eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Då rollen innebär nära samverkan med ett stort antal medarbetare krävs förmågan att kunna samarbeta och att man är tydlig i sin kommunikation. Du ska ha mycket goda kunskaper i Officepaketet och IT-vana. Erfarenhet från offentlig verksamhet och systemen Raindance och QlickView är meriterande. Du arbetar självständigt med förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete samt löser problem och arbetar utvecklingsinriktat. För att passa i rollen är det också viktigt att du är driven, analytisk, flexibel, noggrann, serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med både kollegor och övriga verksamheter. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningsform

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan

Sista ansökningsdag 2018-03-19. Arbetsgivarens referensnummer: A761654. Du är välkommen att söka här. 

Kontaktpersoner

Koray Kahruman
Ekonomichef
Telefon: 08-541 709 90