Ekonomistrateg till Centrum för ekonomi och verksamhetsanalys, Region Västmanland

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället.

Region Västmanland står inför spännande investeringsprojekt. Vi söker nu dig som vill jobba i en strategisk roll med investeringar och vara med och bidra till regionens gemensamma processer. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Arbetsuppgifter

Som ekonomistrateg hos oss kommer du att ansvara för att samtliga investeringar inom regionen hanteras enligt fastställda processer och säkerställer ett regionövergripande perspektiv på investeringar. Du kommer att samordna och leda utvecklingen av investeringsprocesser, framtagande av investeringsplaner och uppföljning av investeringar. Att kvalitetssäkra beslutsunderlag är också en viktig del i tjänsten. I din roll kommer du att fungera som bollplank till verksamheter och delta i forum avseende investeringar. Just nu står också Regionen inför ett av de största investeringsprojekt någonsin, byggnation av ett nytt akutsjukhus.

Vidare ingår det i rollen att arbeta med investeringskalkylering, riskbedömningar, omvärldsbevakning samt utveckling och förbättring inom ekonomiområdet.

Du kommer vara en del av Centrum för ekonomi och verksamhetsanalys, CEVA och hos oss får du möjlighet att arbeta i en bred roll med intressanta- och varierande arbetsuppgifter, i en miljö som präglas av samarbete och teamkänsla.

Om arbetsplatsen

Centrum för ekonomi- och verksamhetsanalys, Ceva, har uppdraget att ansvara för regionens finansförvaltning, ekonomiprocessen, rättvisande redovisning, förvaltning och utveckling av styrprocessen, analys av verksamhet och ekonomi samt i ett övergripande perspektiv frågor som rör regionens ägarstyrning. I ansvaret ingår finansiella ställningstaganden rörande investeringar. Utöver det ingår ansvar för strategisk fastighetsförsörjning samt processägaransvar för investeringsprocessen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är civilekonom eller har annan motsvarande akademisk utbildning. Du har mångårig erfarenhet av arbete med investeringar, samt specialistkunskap inom kalkylering och riskbedömning. Har du arbetet med fastighetsinvesteringar och projektledning är det meriterande. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet av och förståelse för den offentliga sektorn.

Som person är du initiativtagande, självgående och strukturerad. Du är prestigelös och trygg i dig själv, har integritet och arbetar bra tillsammans med andra.

Du vågar ta egna initiativ och driva på när det behövs och arbetar på tills resultat är uppnådda. För dig är det viktigt att leverera i tid och med god kvalitet.

Vidare är du en god kommunikatör och har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken. Du har också lätt för att uttrycka dig i både tal och skrift och du har mycket goda kunskaper i Officepaketet, framförallt Excel.

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 1 maj 2018. Du är välkommen att söka här.

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås.

Kontaktpersoner

Nils-Eric Gustavsson
ekonomidirektör
021-17 46 68

Fredrik Holst
budget- och finanschef
021- 17 45 79

Thomas Lund
Vision
021-17 61 79

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram