Fastighetsekonom till samhällsbyggnadsförvaltningen

Samhällsbyggnadsförvaltningen har det samordnande ansvaret för den samlade lokaladministrationen.

Samhällsbyggnadsförvaltningen består av fyra enheter som ansvarar för förvaltning och underhåll av gator och parker, lokala trafikföreskrifter, kommunens fastigheter, samhällsplanering, projektering, exploatering tillsammans med myndighetsfrågor rörande bygglov, miljö och hälsa samt bostadsanpassning.

Arbetsuppgifter

Samhällsbyggnadsförvaltningen har det samordnande ansvaret för den samlade lokaladministrationen samt handhar alla investeringar på kommunens fastigheter. Den löpande driften av fastigheterna är utlagd på det kommunala fastighetsbolaget. Du kommer att vara med om att bygga upp en fastighetsadministration för all hantering av intern- och externhyror till kommunens samtliga förvaltningar. Du kommer att jobba nära tillsammans med tre andra medarbetare för att vara med och bygga upp fastighetsadministrationen. I arbetet kommer att ingå fastighetsuppföljning, projektuppföljning, hantera interna och externa hyresavtal, anläggningsreskontran för fastigheter, fakturahantering och upprätta interna och externa hyreskontrakt.

Gruppen som tidigare har sysslat med fastigheter har bestått av två lokalstrateger med kompetens inom byggteknik och fastighetsekonomi. Nu kommer det att rekryteras ytterligare två medarbetare, en inom fastighetsteknik och en inom fastighetsekonomi.

Kvalifikationer

Du har ekonomisk utbildning på högskolenivå eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Goda kunskaper i excel och word. Tidigare erfarenhet av kommunal ekonomi eller fastighetsadministration är meriterande. Som person är det viktigt att du kan jobba i grupp, men samtidigt vara självständig och drivande.

Anställningsvillkor

Tillsvidare, heltid, tillträde efter överenskommelse.

Kontaktperson

Förvaltningschef, Göran Andersson, 0240-866 26
Lokalstrateg, Birgitta Parling Andersson, 0240-860 93

Facklig kontaktperson
Civilekonomerna, Birgitta Parling Andersson, 0240-860 93
Vision, Christina Wikman, 0240-863 64

Ansökan

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 13 mars 2017. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Du är välkommen att söka genom att göra en digital ansökan här.

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram