Förvaltningsekonom till Serviceförvaltningen, Värnamo kommun

Värnamo kommun i Småland är en tillväxtregion. Ett framgångsrikt näringsliv, hög sysselsättning, goda kommunikationer och en väl utbyggd offentlig service kännetecknar vår expansiva kommun med drygt 33 000 invånare. Vår vision lyder ”Värnamo kommun – den mänskliga tillväxtkommunen, 40 000 invånare 2035”. Kommunen vill växa genom att bygga framtiden på fyra kriterier; hållbarhet, attraktivitet, trygghet och tillväxt.

Brinner du för kundservice och ekonomi? Då kan du vara den person vi söker!

Serviceförvaltningen är den nyaste förvaltningen i Värnamo kommun. Förvaltningen ansvarar för den centrala IT-verksamheten, kostverksamheten med måltidsleveranser till barn- & utbildningsförvaltningen och omsorgsförvaltningen, bemanningsenheten med ansvar för den centrala vikariehanteringen, vaktmästeri/internt tryckeri samt ett under 2018 kommande kontaktcenter.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som ser en utmaning i att utveckla arbetet med förvaltningens budgetprocess och ekonomistyrning.  Förvaltningen är en köp- & säljorganisation och tillsammans med verksamhetscheferna administrerar och utvecklar du förvaltningens debiteringsrutiner.

Du ska arbeta strategiskt och se till helheten samtidigt som du ska se och förstå verksamheternas behov, både internt och ur våra kunders perspektiv. Då vi är en liten stab kan det även förekomma andra arbetsuppgifter som hör till förvaltningens övergripande ansvar. Du kommer att arbeta nära förvaltningschefen tillsammans med cheferna för respektive verksamhet. Du kommer att ingå i förvaltningens ledningsgrupp.

Kvalifikationer

Du har en högskoleutbildning med examen inom ekonomi eller annan utbildning eller erfarenhet som  bedöms likvärdig. Du har självklart en hög servicekänsla och som person är du tydlig, analytisk, drivande och utvecklingsinriktad. Erfarenhet från arbete med kommunal ekonomi och köp- och säljorganisation är meriterande. Du är en god kommunikatör och har förmåga att på ett pedagogiskt sätt stötta verksamheterna. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och självständigt arbete med högt tempo, trevliga arbetskamrater och intressanta verksamheter inom skilda områden. Självklart har vi flexibel arbetstid.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform

Tillsvidare, provanställning kan förekomma. Heltid med tillträdesdag enligt överenskommelse.

Ansökan

Sista ansökningsdag 2018-01-23. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Du är välkommen att söka här. 

Upplysningar

Förvaltningschef Annelie Andersson 0370-37 78 30 annelie.v.andersson@varnamo.se
Förvaltningsekonom Jonas Svensson 0370- 37 76 73 jonas.a.svensson@varnamo.se

Fackliga företrädare nås via kommunens växel 0370-37 70 00.