Gruppchef system och betalningar, Södertälje kommun

Arbetsleda och utveckla processer genom effektiva systemstöd och standardiserade rutiner.

Redovisning & Ekonomisupport är en enhet med 25 medarbetare i två team som sorterar under Ekonomiavdelningen och har till uppgift att ge service och stöd till hela den kommunala organisationen. Vi ansvarar för hela redovisningsområdet, från analyser och bokslut till systemstöd och ekonomiadministrativa rutiner. Vi har fokus på att utveckla processer, hitta effektiva systemstöd och mer standardiserade rutiner. Södertälje har tillsammans med kommunerna i Botkyrka och Huddinge en egen internbank.  

Nu inrättar vi två nya tjänster som gruppchefer, vilket ger stora möjligheter att tillsammans med ledningen utveckla rollen och arbeta mer i processform. Det här är den ena av dessa tjänster:

En dag på jobbet

Till dina arbetsuppgifter hör att:
- arbetsleda systemförvaltare, kravhandläggare och ekonomiassistenter
- tillsammans med medarbetarna utveckla processer genom effektiva systemstöd och standardiserade rutiner
- vara en kravställare mot avtalsleverantörer
- leda och ansvara för projekt
- ta ansvar för ekonomisystemet Visma Enterprise (fd Aditro affärslösningar) vilket omfattar förutom huvudbok även reskontror till elektroniska arbetsflöden och e-handel, med ca 1 400 användare.

Kvalifikationer

För att klara uppdraget måste du ha relevant högskoleutbildning samt erfarenhet av arbete med systemförvaltning och systemstöd. Vi förväntar oss också att du har erfarenhet av arbetsledning, beställningsflöden helst inom offentlig förvaltning samt kravställning inom systemfrågor.  Erfarenhet av projektledning och kunskap om olika ekonomisystem är meriterande.

Du är en förebild, tydlig, strukturerad, skapar delaktighet, ser sammanhang och tar ansvar för helheten. Du är dessutom en duktig administratör som är bra på dokumentation.

Vi kan erbjuda dig

Vi finns i moderna ljusa lokaler vid pendeltågsstationen Södertälje centrum med mycket goda kommunikationer. Bland våra förmåner märks friskvårdspeng, årsarbetstid och möjlighet till semesterväxling det vill säga möjlighet att byta in semestertillägget till fler semesterdagar.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid.

Information om tjänsten

Rose-Marie Kellqvist Sundström , Redovisningschef, 08-5230 6922.

Fackliga företrädare nås via Kontaktcenter, 08-5230 1000.

Ansökan

Gör en digital ansökan genom att klicka här.

Välkommen till oss! 

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram