Jobba som specialist inom redovisning i en växande kommun!

Kungsbacka är en dynamisk kommun där både människor och företag växer. Nu söker vi fler kollegor som också drivs av mod, ansvar och nytänkande. Vill du bli en av oss?

Är du en fena på redovisning som gillar att tänka nytt? Ta chansen och var med och utveckla vårt redovisningsarbete!

Du kommer att vara samordnare för kommunens ekonomiska redovisningsarbete detta gör du genom att styra, planera och utveckla arbetet. I dina uppgifter ingår bland annat att:

  • driva utvecklingsprojekt och ta fram övergripande riktlinjer inom redovisningsområdet
  • vara processägare och samordna redovisningsarbetet på förvaltningarna
  • i samarbete med en kommunikatör ansvara för den gemensamma delårs- och årsredovisningen

Du kommer att arbeta i ett nära samarbete med vår ekonomichef och övriga specialister inom ekonomiområdet.

En smidig ledare

Vi söker dig som tycker om att samordna och strukturera. Du är drivande och leder andra på ett smidigt sätt. Du är analytisk, har goda kunskaper inom redovisning och erfarenhet av strategiskt ekonomiarbete. Vidare har du en högskoleutbildning inom området eller kunskap och erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Om du dessutom har kunskaper inom större ekonomi- eller affärssystem samt ekonomistyrning är det meriterande. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att driva utvecklingsarbete.

Kommunledningskontoret

Du kommer att tillhöra kommunledningskontoret som ansvarar för att leda, utveckla och samordna strategiska frågor som rör hela kommunen. Vi genomför också projekt och uppdrag, representerar kommunen och kommunledningen i olika sammanhang, samt utreder frågor och utmaningar som ska beslutas i kommunfullmäktige och kommunstyrelsen. På ekonomienheten arbetar 18 medarbetare.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 30 augusti 2018. Gör en digital ansökan genom att Klicka här.

Mer information lämnas av
Ekonomichef Gunilla Josefsson
Telefon: 0300-83 42 27