Junior ekonom, SERKON (Vellinge)

SERKON är ett konsultföretag specialiserat på kommunal ekonomi. Vi ger våra kunder kvalificerat ekonomistöd via längre outsourcinguppdrag, konsultuppdrag och utredningar. Den stora efterfrågan på våra tjänster och expertis innebär att vi behöver anställa fler konsulter.

Arbetsuppgifter

Till vårt kontor i Vellinge söker vi nu en junior ekonomikonsult med 1–3 års erfarenhet av arbete som ekonom. Det är särskilt meriterande om du dessutom har erfarenhet av arbete med kommunal ekonomi.

Som ekonomikonsult på SERKON kommer du att arbeta med redovisning, analys, budget- och prognosarbete, bokslut, verksamhetsplanering m.m. hos våra kunder.

I arbetet ingår att stödja våra kunder med löpande rapporter och nyckeltal. Rollen kan också innefatta extern rapportering liksom framtagning av andra beslutsunderlag. Omvärldsbevakning är en viktig del i arbetet.

Kvalifikationer

Du ska som lägst ha kandidatexamen i ekonomi (civilekonom eller liknande relevant område) samt kunna kommunicera obehindrat i skrift och tal på svenska.

Som konsult ska du hålla deadlines, vara proaktiv och kunna se kundens behov. Du behöver ta ansvar för, planera, hålla samman och ständigt förbättra processer tillsammans med våra kunder.

Som person är du självgående, professionell och hungrig på att lära dig mer. Du trivs i en föränderlig miljö och har förmågan att snabbt växla mellan olika typer av uppdrag och uppgifter.

Du är en van användare av Office-paketet och har en god IT-vana. Extra plus om du dessutom har ett intresse för att arbeta med att utveckla system.

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning. Heltid. Placering i Vellinge med uppdrag i andra kommuner. Naturligtvis erbjuder vi marknadsmässig lön och är också anslutna till kollektivavtal. Tjänsten kräver B-körkort och tillgång till egen bil.

Ansökan

Välkommen med din ansökan till: rekrytering@serkon.se.  Sista ansökningsdag är 2019-11-11.

Märk din ansökan med referensen ”Junior ekonom Vellinge”.

Kontaktpersoner

Sophie Tenghagen
Kontorschef Vellinge
Telefon: 040-685 13 00
E-post: sophie.tenghagen@serkon.se

Joakim Grimsland
Konsultchef Utveckling & utredning samt marknadsansvarig
Telefon: 040-685 13 00
E-post: joakim.grimsland@serkon.se

Har du det som krävs och vill arbeta i en utvecklande miljö?
– Välkommen att ansöka!