Kommunikatör/marknadsförare till vårt kontor i Gävle

Kommunalekonomernas förening (KEF) söker en kommunikatör/marknadsförare.

Kommunalekonomernas förening (KEF) söker en kommunikatör/marknadsförare

Gillar du varierande arbetsuppgifter, struktur och att ha flera bollar i luften? Då kan du vara rätt person för oss! Vi är en förening med ca 4500 medlemmar för ekonomer som arbetar med kommunal sektor. Vi arbetar med att stärka deras yrkesroll och kompetens bland annat genom opinionsbildning, konsulttjänster och utbildningsverksamhet. Varje år håller vi ca 200 utbildningar runt om i Sverige. Läs mer om oss på kef.se.

Vi söker en kommunikatör/marknadsförare till vårt kontor i Gävle. Vi är idag fyra personer som arbetar här, dessutom finns sex ytterligare medarbetare runt om i landet från Kalix i norr till Malmö i söder.

Arbetsuppgifter

Som kommunikatör/marknadsförare ansvarar du för våra kommunikationsinsatser. Från planering och strategi till operativt utförande men även löpande marknadsföring som utformning av nyhetsbrev, content på sociala medier samt ansvar över vår webb (kef.se) och vår app som lanseras i augusti. Du utformar trycksaker alt. är beställare av olika tjänster från reklambyråer och webbyråer etc. Du ser till att den grafiska profilen efterföljs. Du medverkar och projektleder olika mässor och events. Du kommer även att arbeta med att utveckla och underhålla våra relationer till medlemmar, kunder och samarbetspartners. Du kommer även att medverka vid utvecklingen av vårt utbud inom e-learning. Du jobbar nära med dina kollegor med ett helhetsperspektiv på organisationen. Eftersom vi är en liten organisation får du också ibland rycka in och hjälpa till där det behövs.

Din profil

Du har en relevant utbildning inom exempelvis medie - och kommunikationsvetenskap eller liknande. Du har minst några års erfarenhet av en liknande roll. Arbetsuppgifterna är varierande och som person är det bra att du är strukturerad, flexibel och har förmågan att hålla många bollar i luften. Du är nyfiken på nya utmaningar och är inte rädd för att rycka in där det behövs. Du har en god känsla för samarbete samt eget arbete med förmågan att ta egna initiativ. Du är serviceinriktad och lyhörd för våra kontaktgrupper och har en mycket god förmåga att utrycka dig i såväl tal, skrift och bild.

Vi erbjuder

En tillsvidareanställning på heltid som är placerad på vårt kontor på Norra Skeppsbron i Gävle med tillträde i augusti eller vid överenskommelse. En möjlighet till en spännande och utvecklande framtid där du själv är med och formar din roll i organisationen.

Ansökan

Du ansöker senast 29:e juni 2018 till emilia.simons@kef.se. Bifoga CV och personligt brev. Märk ämnesraden med ”Kommunikatör/marknadsförare.

 Kontakt

Ola Eriksson
ola.eriksson@kef.se 
Tel. 070-66 55 475

Emilia Simons
emilia.simons@kef.se 
tel. 072-060 50 22

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram