Kundfordringschef, Jönköpings kommun

Vi söker ny kundfordringschef.

Kundfordringsenheten består i dagsläget av elva anställda. Enheten svarar för bevakning och inkassoverksamhet avseende kommunens och Jönköping Energis kundfordringar. Det gäller allt från avgifter för äldreomsorg, barnomsorg och kulturskola till hyror och arrenden samt avgifter för el, fjärrvärme, vatten och avfallshantering. Totalt omfattar verksamheten ca en miljon kundfakturor per år.

Arbetsuppgifter

Som kundfordringschef har du ansvar för enhetens personal, ekonomi och verksamhet. Du är i allra högsta grad en del av den dagliga verksamheten, som du planerar tillsammans med dina medarbetare. Dessutom ingår systemansvar för enhetens IT-system (flera kundreskontror och ett inkassosystem).

Kompetenskrav

Vi söker dig som har högskoleutbildning gärna med inriktning mot ekonomi, IT eller juridik. Du har mycket goda kunskaper inom ett eller flera av dessa områden samt några års erfarenhet av arbetsledning.

För att lyckas i rollen som kundfordringschef krävs att du har god förmåga att samarbeta och organisera och driva ditt och enhetens arbete på ett effektivt sätt. Du har hög integritet och visar omdöme vid uttalanden, agerande och beslut. Du är tydlig, lyhörd och konsekvent i ditt chefs- och ledarskap.

Anställningsform

Tillsvidare. 100% med tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Sista ansökningsdag 2018-08-27. Referensnr 18-04-0014. Du är välkommen att söka här.

Upplysningar

Ekonomichef Leif Eriksson, tfn 036-10 27 07, 070-632 27 07
Vision Marita Hamberg-Petersén, tfn 036-10 60 93
Saco Marcus Görs, tfn 036-10 73 81

 

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram