Kvalitetscontroller, Bollnäs kommun

Bollnäs kommun söker en kvalitetscontroller med placering på ekonomikontoret.

Bollnäs kommun ligger i södra Hälsingland, nära både storstad och fjäll. Kommunen har ca 26 000 invånare. Landskapet är rikt och omväxlande och erbjuder många natur- och kulturupplevelser. Tillsammans med bra service, många aktiva föreningar och ett varierat näringsliv gör det Bollnäs till en kommun där det är gott att leva, bo och arbeta.

Bollnäs kommun söker en kvalitetscontroller med placering på ekonomikontoret, kommunstyrelseförvaltningen. Ekonomikontoret har till uppgift att samordna kommunkoncernen inom ekonomi, internkontroll, målstyrning och inköpsfrågor. Ekonomikontoret har ansvar för framtagandet av budget, bokslut, uppföljning samt redovisning för kommunen och ett antal kommunala bolag, stiftelser och förbund. På ekonomikontoret arbetar 8 personer och vi söker en person som vill bli en av oss.

Arbetsuppgifter

Rollen som kvalitetscontroller är av både strategiskt och operativ karaktär som omfattar, utifrån olika perspektiv, fokusering på Bollnäs kommuns styrning, ledning och utveckling.

Du kommer ha huvudansvar bl.a. för följande processer;

  • Utveckla och förvalta kommunens mål- och resultatmodell
  • Utveckla och förvalta den kommunövergripande internkontrollen
  • Stöd till nämnder i utformande och uppföljning av verksamhetsplaner
  • Systemförvaltare för verksamhetssystemet Stratsys
  • Stöd till verksamheterna i utveckling av moduler i Stratsys
  • Inköpssamordnare för kommunen

Vidare ingår att leda och delta i olika kommungemensamma projekt och utvecklingsinsatser, samt övriga förekommande arbetsuppgifter på ett ekonomikontor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant universitets-/högskoleutbildning. Du har erfarenhet av att arbeta både strategiskt och operativt med styrnings- och utvecklingsfrågor. Det är meriterande om du har arbetat med inköpsfrågor. Du är en ansvarskännande och strukturerad person med både administrativ och analytisk förmåga, samtidigt som du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du förväntas ha en egen drivkraft som märks genom att du tar initiativ till att förbättra och utveckla ditt och kontorets arbete. Då arbetet innebär mycket kontakter och samarbete är det viktigt att du är kommunikativ och pedagogisk samt har förmåga att skapa goda relationer.

Anställningsform

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde så snart som möjligt.

Ansökan

Sista ansökningsdag är den 26 maj 2017. Ange referensnummer KS 2017-00201.Välkommen att lämna din ansökan med bifogat CV via länk här.

Kontaktpersoner

Ekonomichef Åsa Myhrberg, 0278-251 42, e-post: asa.myhrberg@bollnas.se

Facklig företrädare:
Fredrik Brodin, VISION, 0278-253 92

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram