Kvalitetsstrateg till Järfälla kommun

Järfälla kommun söker kvalitetsstrateg!

Järfälla kommun är en expansiv kommun med höga ambitioner där du får möjligheten att bidra med dina kunskaper och erfarenheter. Nu söker vi en kvalitetsstrateg som tillsammans med oss vill delta i vårt spännande utvecklingsarbete framöver.

Om arbetsplatsen

Ekonomiavdelningen består av ca 25 medarbetare fördelade på våra tre enheter som arbetar med budget och uppföljning, redovisning samt upphandling. Vårt uppdrag är att hålla uppsikt och ge stöd åt nämnderna och bolagen gällande ekonomistyrning, verksamhetsstyrning inklusive mål- och kvalitetsstyrning, internkontroll samt kvalitets- och verksamhetsutveckling. Järfälla kommun är en expansiv kommun med höga ambitioner där du får möjligheten att bidra med dina kunskaper och erfarenheter. Nu söker vi en kvalitetsstrateg som tillsammans med oss vill delta i vårt spännande utvecklingsarbete framöver.

 

Arbetsuppgifter

Vi står i ett spännande skede där vi ser över och utvecklar vår styrmodell och på vilket sätt vi kan förbättra vår målstyrning och systematiska kvalitetsarbete. Här ser vi fram emot att arbeta tillsammans med dig där uppdraget som kvalitetstrateg innebär att samordna, förvalta och utveckla på kommunövergripande nivå kommunens målstyrning och systematiska kvalitetsarbete. Du arbetar med planering och uppföljning av verksamhet på kommunövergripande nivå och ansvarar för att driva vidareutveckling av vårt kommungemensamma kvalitets- och styrningsarbete. Arbetet innebär ett nära samarbete med kommunens förvaltningar och bolag.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

  • samordna kommunens målstyrning och systematiska kvalitetsarbete
  • omvärldsbevaka
  • driva och stödja verksamhetsplanering och uppföljning. Detta gör du bland annat genom att ta fram underlag och göra analys inför kvalitets-, mål- och verksamhetsplanering men också inför uppföljningen av styrningen och det systematiska kvalitetsarbetet.
  • driva och delta i utvecklingsinsatser för kvalitet och styrning
  • ta fram metodmaterial och genomföra utbildningsinsatser inom styrning och kvalitet.
  • driva och delta i nätverk som syftar till samverkan, erfarenhetsutbyte och utveckling.
  • ingå i projekt och arbeta med olika utredningar
  • samordna, förvalta och utveckla mål, verksamhetsplanering och det systematiskt kvalitetsarbete i beslutstödet.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har
• relevant högskole-/universitetsutbildning eller motsvarande.
• flerårig erfarenhet från liknande arbete. Det är meriterande om din erfarenhet är från kommunal verksamhet eller motsvarande.

Du har ett stort engagemang och intresse av förbättringsarbete och kommer med nya idéer på hur vi kan jobba ännu bättre gällande målstyrning och systematiskt kvalitetsarbete. Du vidareutvecklar vårt kommungemensamma kvalitets- och styrningsarbete. För att lyckas i rollen ser vi att du tar egna initiativ för att driva arbetet framåt på bästa sätt. Som person är du noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Du har en problemlösande analysförmåga och är strukturerarad i ditt tillvägagångssätt. Eftersom tjänsten innebär samarbete med olika aktörer och nyckelpersoner i kommunen behöver du vara pedagogisk, kommunicera tydligt och ha god samarbetsförmåga.

Välkommen med din ansökan!

 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde enligt överenskommelse.

 

Ansökan

Ansök senast: 2021-10-03.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Referensnummer: A1051842

Välkommen att söka genom att: Göra en digital ansökan via denna länk.

 

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

 

Kontakt

 

Kontaktpersoner Fackliga företrädare
Karin Holmlund
Ekonomidirektör
08-580 293 97
karin.holmlund@jarfalla.se
Sonja Sukarén
Vision
08-580 285 00
sonja.sukaren@jarfalla.se

Dennis Forsberg
Budgetchef
08-580 280 16
dennis.forsberg@jarfalla.se

Ingela Isaksson
SACO
08-580 285 00
ingela.isaksson@jarfalla.se

Övrigt

Järfälla har norra Stockholms mest spännande geografiska läge och växer snabbt. Vi erbjuder en arbetsplats med stor variation, goda utvecklingsmöjligheter och arbetar efter visionen Järfälla för alla framåt. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på www.jarfalla.se/jobbahososs

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram