Landstingsstabens planerings- och ekonomiavdelning söker controller

Vill du vara med och utveckla framtidens hälso- och sjukvård?

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7300 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.

Planerings- och ekonomiavdelningen är landstingets kompetenscentrum för ekonomiadministration, finansförvaltning samt strategiskt och operativt ledningsstöd till såväl landstingsledning som chefer i verksamheten. Controllern har sin organisatoriska tillhörighet inom avdelningens controllerenhet. Controllerenheten har drygt 20 medarbetare.

Arbetsbeskrivning

I rollen som controller kommer du att ge både ledningsstöd och praktiskt stöd till verksamheternas chefer i arbetet med styrning, planering/budgetering, uppföljning och analys av verksamheten. Du kommer även att finnas med i förbättrings- och utvecklingsarbeten och bidra med att identifiera ekonomiska möjligheter och åtgärder för att använda skattemedlen på ett så effektivt sätt som möjligt. Här blir du en del av ett professionellt team och har ett nära samarbete med verksamhetens chefer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har universitets- eller högskoleutbildning inom företagsekonomi och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt redovisning. Rollen är mycket central och du kommer att ha många kontaktytor. Därför är det viktigt att du trivs med att samarbeta med många personer och personligheter. Vi tror att du har utmärkta kommunikationsfärdigheter, kan förmedla ekonomi på ett pedagogiskt sätt och har förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer. Du trivs med att vara med och utveckla, ifrågasätta, komma med lösningsförslag, lära dig nya verktyg och bidra till smartare arbetssätt. Erfarenhet av Lean och produktionsplanering är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Körkort är ett krav då verksamheten finns i hela Värmland.

Placeringsort Karlstad

Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Individuell lönesättning.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 12 mars 2017. Du är välkommen att söka genom att göra en digital ansökan via denna sida

Kontaktperson

Anna Haag

Enhetschef controllerenheten

054-61 51 47

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram