Redovisningsansvarig Töreboda - Gullspångs kommuner

Vi erbjuder en spännande och utvecklande tjänst till dig som vill arbeta som redovisningsansvarig!

Töreboda kommun har tillsammans med Gullspångs kommun ett unikt samarbete med ett gemensamt ekonomikontor. Våra kommuner är kända som bra samarbetspartner av andra kommuner och organisationer. Genom en bra samverkan och ett gott samarbete erbjuder vi bra service till våra medborgare.

Det finns goda kommunikationer till och från Töreboda. Närheten till Västra stambanan innebär snabba förbindelser till Stockholm och Göteborg. Dessutom når du bekvämt Skövde, restiden är 18 till 20 minuter med tåg.

 

KVALIFIKATIONER

Du har eftergymnasial utbildning med inriktning mot redovisning. Vi tror att du har minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är en person som delar med dig av dina kunskaper och färdigheter, sätter upp mål och självständigt planerar aktiviteter och projekt.

Du tycker om att ta ansvar och har lätt för att samarbeta. Du ska ha ett stort engagemang och driv i det du företar dig.

ARBETSUPPGIFTER     

Som redovisningsansvarig hos oss kommer du som teamledare att arbeta med kvalificerat redovisningsarbete i de båda kommunerna samt två bostadsaktiebolag och ett energiaktiebolag. Du kommer tillsammans med redovisningsteamet ansvara för att upprätta delårs- och årsbokslut inklusive årsredovisning och koncernredovisning. Du ansvarar för att hantera moms och skattefrågor och är vår expert inom dessa områden. Det förekommer viss bokföring och du gör avstämningar och är kontaktperson gentemot revisorer. I rollen ingår även utvecklings- och förbättringsarbete.

ANSTÄLLNINGENS OMFATTNING, TILLTRÄDE

Heltid, tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelse.

LÖN

Vi tillämpar individuell lönesättning.

UPPLYSNINGAR          

Ekonomichef: Anders Bernhall tfn 0506-180 15

Controller: Emma Wiik tfn 0506-180 83

Fackförbundet Vision: Jonas Hvass tfn 0506-180 00 ( Växel)

ANSÖKAN

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Törebodas kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan senast 2017-11-28 digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi efterfrågar fullständiga ansökningshandlingar.

Ange referens 79/17.

Arbetsgivaren vill att du ansöker via deras webbplats senast 2017-11-28.

Länk till: ansökan

Anställningsintervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden.

Vi undanber oss vänligen direktkontakt med bemannings-och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram