Redovisningsekonom, Oxelösunds kommun

I skärgårdsstaden Oxelösund får du nära till boende, arbete, kommunikation, service, natur och hav. Kommunen som ligger strategiskt i östra Sörmland, har 12 000 invånare och ett rikt kultur- och föreningsliv. Till Nyköping är det cirka tio minuters bilväg och till Stockholm tar det cirka en timme. Som anställd får du ett nära ledar- och medarbetarskap, bidrag till friskvård och möjlighet att påverka dina arbetstider. Vi kan erbjuda dig ett meningsfullt arbete och möjlighet att vara med och bidra till att vår kommun växer och utvecklas. Vi är även stolta över att ha placerat oss på Karriärföretagens topp 50 över mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor i Sverige 2016. För mer information: http://www.oxelosund.se/

Arbetsuppgifter

Vi söker en redovisningsekonom till den centrala ekonomifunktionen med huvuduppgift att arbeta som redovisningsekonom.

Vi befinner oss i ett spännande utvecklingsskede i Oxelösunds kommun. Kommunen kommer att investera mycket under de kommande åren. Kommunen vill också öka invånarantalet genom ökad inflyttning.

Ekonomiavdelningen befinner sig också i ett utvecklingsskede, finansfrågor och investeringsfrågor kommer att ta en allt större plats och bli viktigare och viktigare i och med den ökande investeringstakten.

Dina arbetsuppgifter består i att vara ansvarig för den löpande redovisningen, arbeta med finansfrågor, en del rapporter och statistik till olika myndigheter. Du kommer dessutom att ansvara för anläggningsregistret och den allt mer expanderande investerings- och exploateringsverksamheten. Du kommer även att bistå en mindre förvaltning som verksamhetsekonom i budget-och uppföljningsarbetet.

 Kvalifikationer

Du bör ha högskole- eller universitetsutbildning inom ekonomi eller annan relevant praktisk erfarenhet. Vi värdesätter noggrannhet, social kompetens, analytisk, pedagogisk-och samarbetsförmåga. Erfarenhet av centralt redovisningsarbete och/eller controllerarbete i företag eller i annan kommun är en merit.

Vi behöver dig med ett professionellt ekonomiperspektiv som tillsammans med oss, vill driva, utveckla och förbättra verksamheten. För rätt person finns goda möjligheter till ett spännande och utvecklande arbete inom funktionen.

Anställningsvillkor

Heltid, Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Sista ansökningsdatum: 2017-10-17. Arbetsgivarens referensnummer: A717793 – 2017. Du är välkommen att söka genom att göra en digital ansökan här. 

Kontaktpersoner

Magnus Petersson
Ekonomichef
Mobil: 070-6732663

Göran Bernhardsson
Redovisningschef
Mobil: 070-555 76 19

Margrita Sjöqvist
Redovisningsekonom
Mobil: 070-567 85 03

Fackliga kontaktpersoner

Fackliga företrädare når du via Kommuncenter
Telefon: 0155-380 00