Regionservice söker verksamhetschef till samlad redovisning, Eskilstuna

Regionservice är en smidig, flexibel och nytänkande serviceorganisation med stolta medarbetare!

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Om oss

Regionservice är en smidig, flexibel och nytänkande serviceorganisation med stolta medarbetare, som tillsammans skapar värde för Region Sörmland.

Regionservice ska skapa förutsättningar för att uppfylla Region Sörmlands uppdrag på ett effektivt och ändamålsenligt sätt. Det gör vi genom att ha lyhördhet för och förstå våra kunders behov. Vi utvecklar och tillhandahåller stödtjänster av olika slag till Region Sörmlands alla verksamheter, politiken, patienter och besökare. Vi arbetar inom områdena; fastigheter och lokaler, inköp, löne- och fakturahantering, administration, informationshantering och verksamhetsnära service som kost, transport, lokalvård och vårdnära service.

Samlad redovisning arbetar för att tillhandahålla effektiv och enhetlig redovisning och administration för Region Sörmlands verksamheter och bolag med hög kvalitet och i kontinuerlig utveckling i nära samarbete med våra kunder. Vi är 33 medarbetare som arbetar med bland annat kund- och leverantörsfakturor, redovisning och systemförvaltning av våra ekonomisystem samt inkasso. Huvudverksamheten är stationerad i Eskilstuna och i Nyköping finns vår inkassoverksamhet.

Vi söker nu dig som har erfarenhet av ekonomi- och redovisningsarbete, samt brinner för ett nära ledarskap där du får dina medarbetare att utvecklas individuellt och tillsammans som grupp.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som verksamhetschef leder och utvecklar du verksamheten inom dina enheter. Du ingår i verksamhetsområdets ledningsgrupp och har skyldighet att aktivt medverka i ledning och utveckling av hela verksamhetsområdets verksamheter.

I chefsrollen ligger ekonomi- personal- och verksamhetsansvar. Ditt uppdrag är att leda och driva utveckling med att samordna och följa upp processer, metoder och rutiner inom området. Verksamheten har ett nära samarbete med Ekonomistaben som är processägare för redovisningsprocesserna, formulerarar uppdrag inom området samt leder arbetet inom systemförvaltningen. Du jobbar nära dina medarbetare för att kunna stötta dem i det operativa arbetet. Du ska skapa förutsättningar för medarbetare att växa inom ramen för uppdraget samt ansvara för att deras arbetsmiljö är hälsosam och inkluderande.

Din kompetens

  • Högskola/universitetsutbildning inom ekonomi
  • Goda kunskaper om ekonomiredovisning
  • Erfarenhet av chefsarbete
  • Erfarenhet av att tolka och att tillämpa kollektivavtal, samt god kännedom om lagar inom området
  • God datorerfarenhet, officepaketet
  • God erfarenhet av att arbeta i olika system
  • B-körkort
  • Tidigare erfarenhet av arbete i offentligsektor är meriterade.

För att lyckas i denna roll ser vi att du är van att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du är serviceinriktad, strukturerad och har mycket god samarbetsförmåga. Har en problemlösande analysförmåga och en förmåga att se helheten. Du brinner för ledarskapet och har en vilja att jobba såväl operativt som strategiskt.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Anställningsform och sysselsättningsgrad

Tillsvidareanställning på heltid. Dagtid måndag - fredag, 8:00 – 17:00, med årsarbetstid. Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av

Verksamhetsområdeschef regionservice Helena Söderquist, 070-484 76 18, helena.soderquist@regionsormland.se
Enhetschef ekonomistaben/redovisning Susanne Gårdö, 073-866 70 07, susanne.gardo@regionsormland.se
Facklig företrädare Vision Pernilla Lind, 072-084 80 49, pernilla.lind@regionsormland.se
Övriga fackliga företrädare söks via kontaktcenter, 0155-24 50 00.

Kom och jobba hos oss på regionservice!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2019-08-20 via Region Sörmland

Se våra förmåner

Följ oss gärna på Facebook

Region Sörmland anser tjänsten verksamhetschef samlad redovisning som skyddsvärd. Detta innebär att en lämplighetskontroll kommer att ske innan tillsättning av tjänsten.
Lämplighetskontroll är en rutinmässig granskning som genomförs vid tillsättning av tjänster som bedöms som skyddsvärda. Granskningen sker genom kontroll av offentliga register och andra uppgifter ur exempelvis CV, och/eller meritförteckningar. Skriftligt samtycke från den sökande sker på uppmaning av Region Sörmland  innan granskning genomförs.

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram