Revisorer/ekonomer/utredare, SLL

Uppdraget ger dig en god inblick i landstingets spännande och intressanta verksamheter.

Är du revisor/ekonom/utredare och intresserad av samhällsutveckling är du välkommen att söka en ny utmaning i ett kvalificerat och varierande arbete i ett landsting i ständig förändring.

Landstingsrevisorerna granskar all verksamhet som pågår i landstingets drygt tjugo förvaltningar och bolag. Revisionskontoret har 25 medarbetare och arbetsplatsen är centralt belägen på Kungsholmen i Stockholm. En arbetsplats med ett bra arbetsklimat och kollegor med olika bakgrund, ålder och erfarenhet med en hög och bred kompetens där vi strävar efter att underlätta för dig som ska få ihop jobb- och familjesituation. Eftersom vi har ett par vakanta tjänster och även medarbetare som kommer att gå i pension under 2018 behöver vi nu flera medarbetare med olika bakgrund och kompetens.

Arbetsuppgifter

Uppdraget ger dig en god inblick i landstingets spännande och intressanta verksamheter. Du deltar i granskningen av om verksamheterna uppfyller de mål och uppdrag som fullmäktige beslutat om. Du granskar enskilda förvaltningars och bolags verksamhet, ekonomi, kvalitet och effektivitet samt interna styrning och kontroll löpande under året (årlig revision). Därutöver deltar du varje år i ett antal projekt och fördjupade granskningar inom vitt skilda områden (verksamhetsrevision). Din erfarenhet och bakgrund är avgörande för ditt ansvar inom såväl den årliga revisionen som verksamhetsrevisionen. Du ges goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll genom intern och extern kompetensutveckling.

Kvalifikationer

Du som söker har en akademisk examen med inriktning mot ekonomi eller offentlig förvaltning. Du har flerårig erfarenhet av att leda och delta i projekt/utredningar eller operativ strategisk verksamhet, gärna med inriktning på ekonomisk analys eller styrning. Du har även erfarenhet från att ha arbetat i en politisk styrd verksamhet. Kunskaper/erfarenheter från administrativ hälso- och sjukvårdsverksamhet eller annan landstingsverksamhet är meriterande.

Personliga egenskaper

Som person har du lätt för att både arbeta självständigt och samarbeta med andra, gott omdöme, ansvarskänsla och integritet. Dessutom har du god förmåga att analysera, strukturera och organisera och driva arbetet så att tidplaner hålls. Du har en god kommunikativ förmåga och är en duktig skribent vilket krävs då arbetet baseras på såväl muntlig och skriftlig kommunikation.

Vi har höga ambitioner när det gäller mångsidig kompetensförsörjning och välkomnar därför sökande som kompletterar vår förvaltning avseende jämställdhet och mångfald.

Anställningsform

Tillsvidareanställning.

Ansökan

Sista ansökningsdag 2017-11-02. Du är välkommen att söka genom att göra en digital ansökan här.

Information om tjänsten lämnas av

Revisionsdirektör Anneli Lagebro, tel. 08-123 141 12

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram