Sälj- och marknadskonsult till Refero

Refero revision AB är specialister på att identifiera och korrigera felaktigheter i kapitalflöden i syfte att återföra dolt kapital samt förbättra och kvalitetssäkra kapitalflödena åt sina kunder. Refero grundades 2005 och är idag 9 anställda.

Vi söker en person som ska bygga affärsrelationer kring finansiella tjänster hos främst Sveriges per omsättning stora verksamheter samt kommuner och landsting. Som formligen älskar telefonen som redskap och som vill skapa långsiktiga och hållbara affärer. Uppdraget består av att söka kontakt främst med nya kunder vars beslutsfattare är svåra att nå, men du vet hur det fungerar utan att vara påstridig. Din bakgrund är sekundär, men du ska kunna visa på erfarenhet att möta beslutsfattare inom företags- och verksamhetsledning.

Arbetsplats är i huvudsak från vårt kontor i Liljeholmen, Stockholm och arbetstiden är vardagar under kontorstid, hel eller deltid efter överenskommelse.

Vi erbjuder fast och rörlig lön och förutom alla försäkringar, pensionsavsättning och friskvård har vi på toppen ett vinstdelningssystem.

Ansökan och frågor

Lars Fyhr, VD Refero revision AB, lars.fyhr@refero.se,  0706226586