Senior Sales Executive - Offentlig sektor

Du har ett brinnande affärsintresse och vill arbeta med försäljning mot offentlig sektor.

Är du en erfaren säljare med ett brinnande affärsintresse som vill arbeta med försäljning mot stora organisationer inom offentlig sektor? Vill du dessutom arbeta på ett snabbväxande och internationellt HR-techbolag där du får möjligheten att utveckla och påverka ett av våra snabbast växande affärsområden – offentlig sektor? Då kan du vara den vi söker!

OM TJÄNSTEN

I rollen som Senior Sales Executive blir du en del av Benifys Public Sector-team. I tätt samarbete med dina kollegor bevakar du utvecklingen inom affärsområdet och arbetar lyhört för att fånga upp nya intressen och affärsmöjligheter. Du leder hela säljprocessen, från att initiera kontakt (bland annat genom mässor och event samt referenskunder) till att omvandla kontaktnätet till faktiska avtal, vilket sker genom offentlig upphandling. Därför ser vi att det är viktigt att kunna föra dialog med många parallella intressenter hos kunderna. Även efter avtal med kund fortsätter du hålla en god dialog med vårt offentliga sektor-team inom Client Relations för att säkerställa framtida relationer med våra kunder.

DIN PROFIL

För att vara framgångsrik i rollen som Senior Sales Executive ser vi att du har minst fem års erfarenhet av försäljning, gärna av en komplex Saas-lösning och/eller inom HR-tech branschen. Har du dessutom arbetat med sälj mot offentliga organisationer är det ett plus.

Du brinner för relationer och kommunikation samt har lätt för att etablera kontakter. Du är van vid att ta egna initiativ för att driva arbetet framåt, samtidigt som du gärna samarbetar med andra för att få till affärer. Med din unika expertis kommer du lyfta vår försäljning inom offentlig sektor till ytterligare höjder!

PRAKTISK INFORMATION

Start: Så snart som vi hittar vår perfekta match

Placering: Östermalm, Stockholm

Sista ansökningsdatum: 11e december

ANSÖKAN

Låter detta intressant? Ansök enkelt genom att logga in via LinkedIn eller att fylla i ansökningsformuläret nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Clara Hednert, Talent Sourcer, clara.hednert@benify.com.

OM BENIFY

Benify erbjuder världens smartaste förmåns- och kommunikationsplattform som stärker tusentals företags runt om i världen. Vår smarta lösning hjälper företag i alla storlekar att komma närmre deras anställda och bygga ett hållbart employer brand. Miljontals anställda använder sig av vår skräddarsydda Benifyportal dagligen och dom kan göra det när som helst och var som helst. Vårt verktyg gör det enklare för anställda att förstå och ta del av deras totala kompensation, inklusive alla andra delar av deras anställning, såsom onboarding, utbildningar, events och mycket mer. Vi samarbetar även med flera av världens största varumärken för att kunna erbjuda BenifyDeals - rabatter på hundratals tjänster och varor inom hälsa, underhållning, resor och shopping.

I dag är vi ca 350 extraordinära kollegor placerade på 8 kontor runt om i Europa. Vårt främsta fokus nu är fortsatt tillväxt och att bli en global spelare inom området Employer Branding och Compensation & Benefits.

Benify är KEF-partner 

    

 

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram