Stadsrevisionen söker en teamledare, Göteborgs stad

På Stadsrevisionen får du möjlighet att arbeta med frågor som berör många människor.

På Stadsrevisionen får du möjlighet att arbeta med frågor som berör många människor. Du deltar i samhällsutvecklingen genom att bidra till insyn och bedömningar som ligger till grund för förändring, diskussion och beslut. Arbetet är omväxlande och ger djup kännedom om kommunens olika verksamheter. Du kommer att arbeta med kunniga och engagerade kollegor samt ha täta kontakter med både politiker och tjänstemän.

I din roll som teamledare har du det samordnande ansvaret för planering, genomförande och kvalitetssäkring av den årliga granskning som genomförs av teamets cirka tio medarbetare. Stadsrevisionen har tre revisionsteam och du arbetar i nära dialog med övriga teamledare. Du ingår i revisionsdirektörens ledningsgrupp och deltar aktivt i verksamhetens strategiska utvecklingsarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleexamen inom exempelvis statsvetenskap, offentlig förvaltning eller annan relevant inriktning. Du har goda kunskaper inom samhällsvetenskaplig metod och flerårig erfarenhet av kvalificerat utredningsarbete inom offentlig sektor. Du har dokumenterad arbetsledande erfarenhet, exempelvis som projektledare och är van att arbeta med höga krav på leveranssäkerhet och stringens. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, är analytisk, resultatinriktad och har förmåga att göra rationella bedömningar i komplexa sammanhang. Som person har du lätt att samarbeta samt har hög integritet. Din förmåga att kommunicera och skapa goda relationer är mycket god och du trivs med kontaktytor på olika nivåer. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information

Anställningsform: Anställningen är tillsvidare. Provanställning kan komma att tillämpas.

Ansökan: Vi tillämpar löpande urval och du är välkommen med din ansökan redan i dag. Sista dag att ansöka är den 10 september 2018. Du är välkommen att söka här.

Kontaktpersoner

Cecilia Bokenstrand
Revisionsdirektör
Telefon: 031-368 07 36
E-post: cecilia.bokenstrand@stadsrevisionen.goteborg.se

Fackliga företrädare

Anders Olsson
För Vision
Telefon: 031-368 07 10
Johan Osbeck
För Saco
Telefon: 031-368 07 32
E-post: johan.osbeck@stadsrevisionen.goteborg.se

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram