Stadsrevisionen söker redovisningsrevisorer, Göteborgs stad

På Stadsrevisionen får du möjlighet att arbeta med frågor som berör många människor.

På Stadsrevisionen får du möjlighet att arbeta med frågor som berör många människor. Du deltar i samhällsutvecklingen genom att bidra till insyn och bedömningar som ligger till grund för förändring, diskussion och beslut. Arbetet är omväxlande och ger djup kännedom om kommunens olika verksamheter. Du kommer att arbeta med kunniga och engagerade kollegor samt ha täta kontakter med både politiker och tjänstemän.

Du kommer att ingå i ett av kontorets revisionsteam och genomföra årlig granskning för några av stadens nämnder och bolag samt arbeta i projektform med utredningar av mer fördjupad karaktär. Du kommer också att arbeta med redovisningsfrågor med fokus på koncernredovisning. Tillsammans med kontorets övriga redovisningsrevisorer fungerar du även som expertstöd till dina kollegor i olika redovisningsfrågor. Arbetet passar dig som både har vana att arbeta självständigt och som tycker om att samarbeta med personer som har olika kompetenser.

Du kommer att ingå i ett av kontorets revisionsteam och genomföra årlig granskning för några av stadens nämnder och bolag samt arbeta i projektform med utredningar av mer fördjupad karaktär. Arbetet som verksamhetsrevisor bedrivs både enskilt och i grupp och passar dig som både har vana att arbeta självständigt och som tycker om att samarbeta med personer som har olika kompetenser.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleexamen inom ekonomi, helst med inriktning mot redovisning, revision eller offentlig förvaltning. Du har gedigen erfarenhet från kvalificerat redovisningsarbete inom offentlig verksamhet. Har du erfarenhet från revision- och/eller kan koncernredovisning ser vi det som mycket meriterande. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, är analytisk, resultatinriktad och har förmåga att göra rationella bedömningar i komplexa sammanhang. Som person har du lätt att samarbeta med andra, är en god lyssnare samt har hög integritet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Kanske är du idag redovisningsansvarig i en kommunal verksamhet och känner intresse av att arbeta på konsoliderad nivå med hela stadens ekonomi.

Övrig information

Anställningsform: Samtliga anställningar är tillsvidare. Provanställning kan komma att tillämpas.

Antal annonserade arbetstillfällen: Vi kommer att anställa minst en person som redovisningsrevisor.

Ansökan: Vi tillämpar löpande urval och du är välkommen med din ansökan redan i dag. Sista dag att ansöka är den 10 september 2018. Du är välkommen att söka här. 

Kontaktpersoner

Linda Bengtsson
Telefon: 031-368 07 09
E-post: linda.bengtsson@stadsrevisionen.goteborg.se

Fackliga företrädare

Anders Olsson
För Vision
Telefon: 031-368 07 10
E-post: anders.olsson@stadsrevisionen.goteborg.se
Johan Osbeck
För Saco
Telefon: 031-368 07 32
E-post: johan.osbeck@stadsrevisionen.goteborg.se

Fackliga företrädare

Anders Olsson
För Vision
Telefon: 031-368 07 10
E-post: anders.olsson@stadsrevisionen.goteborg.se
Johan Osbeck
För Saco
Telefon: 031-368 07 32
E-post: johan.osbeck@stadsrevisionen.goteborg.se

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram