Stadsrevisionen söker verksamhetsrevisorer, Göteborgs stad

På Stadsrevisionen får du möjlighet att arbeta med frågor som berör många människor.

På Stadsrevisionen får du möjlighet att arbeta med frågor som berör många människor. Du deltar i samhällsutvecklingen genom att bidra till insyn och bedömningar som ligger till grund för förändring, diskussion och beslut. Arbetet är omväxlande och ger djup kännedom om kommunens olika verksamheter. Du kommer att arbeta med kunniga och engagerade kollegor samt ha täta kontakter med både politiker och tjänstemän.

Du kommer att ingå i ett av kontorets revisionsteam och genomföra årlig granskning för några av stadens nämnder och bolag samt arbeta i projektform med utredningar av mer fördjupad karaktär. Arbetet som verksamhetsrevisor bedrivs både enskilt och i grupp och passar dig som både har vana att arbeta självständigt och som tycker om att samarbeta med personer som har olika kompetenser.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleexamen inom exempelvis statsvetenskap, offentlig förvaltning eller annan relevant inriktning. Du har goda kunskaper inom samhällsvetenskaplig metod och flerårig erfarenhet av kvalificerat utredningsarbete inom offentlig sektor. Kanske arbetar du redan idag som verksamhetsrevisor eller är utredare, analytiker eller forskare. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, är analytisk, resultatinriktad och har förmåga att göra rationella bedömningar i komplexa sammanhang. Som person har du lätt att samarbeta med andra, är en god lyssnare samt har hög integritet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information

Anställningsform: Samtliga anställningar är tillsvidare. Provanställning kan komma att tillämpas.

Antal annonserade arbetstillfällen: Vi kommer att anställa minst en person som verksamhetsrevisor.

Ansökan: Vi tillämpar löpande urval och du är välkommen med din ansökan redan i dag. Sista dag att ansöka är den 10 september 2018. Du är välkommen att söka här.

Kontaktpersoner

Lisa Berlin
Teamledare
Telefon: 031-368 07 03
E-post: lisa.berlin@stadsrevisionen.goteborg.se

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram