Systemekonom, Nässjö kommun

Nässjö kommuns ekonomiavdelning söker en systemekonom med ansvar för systemförvaltning och utveckling av vårt ekonomisystem Unit4 Business World (före detta Agresso). I rollen som systemekonom kommer du att ingå i kommunens redovisningsenhet, som är en del av ekonomiavdelningen med 14 medarbetare. Ekonomiavdelningen ansvarar för det övergripande arbetet med upphandlingar, ekonomistyrning, budget, bokslut, finansiering, systemförvaltning och ekonomiadministration. Vi finns i stadshuset i centrala Nässjö. 

Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete i ett öppet och glatt arbetsklimat.

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att innebära förvaltning och utveckling av vårt ekonomisystem. Vi har ett samarbete kring vår systemförvaltning inom ramen för Höglandets kommunalförbund. Som systemekonom ingår du i den kommungemensamma systemförvaltargruppen och får där ett övergripande ansvar för någon eller några av systemets moduler. Du kommer även att spela en viktig roll i olika projekt såsom uppgraderingar och införande av nya moduler och funktioner i systemet.

Du har ett tätt samarbete med övriga medarbetare på ekonomiavdelningen och i kommunens förvaltningar, både i frågor som rör ekonomisystemet och kring övriga arbetsuppgifter inom vår ekonomiadministration.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning eller erfarenheter som kan bedömas likvärdig. Du har en god förståelse för och erfarenhet av redovisning och ekonomiska processer. Du bör även ha erfarenhet av systemförvaltning.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Vi värdesätter förmågan att vara flexibel, att kunna se hela verksamhetens behov och på så sätt driva systemutvecklingen framåt. Du har god pedagogisk förmåga och uttrycker dig väl i tal och skrift. Vidare är du bra på att skapa och bevara goda relationer samt har en utpräglad servicekänsla.

Erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde snarast, enligt överenskommelse

Löneform: Månadslön

Ansökan

Ansök senast: 2017-04-09

Referensnummer: A664202

Välkommen att söka genom att göra en digital ansökan här

Kontaktperson

Monika Gejervall

Ekonomiavdelningen

0380-518024

Välkommen med din ansökan!