Två ekonomer sökes

EKERÖ KOMMUN är en växande småstad 1 mil från Stockholms innerstad. I en nära framtid, och när ”Förbifart Stockholm” är klar, kommer Ekerö att vara länets mest attraktiva kommun att bo och verka i. Utöver lugnet, naturen och närheten till stadspulsen så erbjuder Ekerö en professionell kommunal organisation med korta beslutsvägar och en stark drivkraft att ”ständigt göra allt lite bättre”. Vill du jobba i småstaden intill storstaden? Ta chansen att bli en del av Ekerös spännande utveckling! Läs mera på Ekerö kommuns hemsida.

Arbetsbeskrivning

Ekerö kommun söker 2 ekonomer, 1 till ekonomienhetens redovisningsfunktion och 1 till socialkontorets administrativa enhet, som gillar utmaningar och erbjuder bästa service med god kvalitet. Är du den vi söker?

Välkommen att söka tjänsten hos oss.

I ditt uppdrag leder du utvecklingsarbetet för att effektivisera processer och höja kvalitén för att erbjuda bästa möjliga verksamhet. Du är en del av teamet och strävar att uppnå enhetens mål. I dagliga arbetet hanterar du såväl interna men också externa kontakter.

I vår organisation kommer du att ingå i en nätverk av ekonomer. Du bidrar till effektivare arbettsätt, implementerar nya lösningar, knyter kontakter och skapar goda relationer.

Som del av Redovisningsfunktionen blir du processägare för Kund medan inom Socialkontoret blir dina processer Budget och Uppföljning.

Socialkontorets administrativa enhet genomgår ett utvecklingsarbete där ekonomirollen är viktig och fungerar som länk mellan socialkontorets alla enheter och controller på ekonomienheten. Du kommer att arbeta nära verksamheten med ett brett ekonomiarbete där du får möjlighet att vara med och utforma processer och arbetssätt samtidigt som du är en del av den dagliga driften på enheten.

Kravspecifikation

Du har universitets-/högskoleutbildning i ekonomi eller vad arbetsgivaren anser likvärdig. Viktigt att du gillar utmaningar och kan snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Framförallt motiveras du att ge bästa service till kunder och kollegor. Som person är du positiv, ödmjuk och stabil samt trivs med att arbeta mot deadlines samtidigt som du upprätthåller god kvalitet.

Kunskaper i ekonomisystemet Raindance eller annat större system är meriterande.

I tjänsten ingår att utforma interna rutiner och utbilda berörda varför du behöver ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillträde och omfattning

Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer kan komma att påbörjas under ansökningsperioden. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid.

Kontaktinformation

Dejan Smiljanic, Redovisningschef, 08-124 570 32.

Agneta Josefsson, Akademikeralliansföreningen, 08-124 571 23.

Jenny Ekdahl, Administrativ chef, 08-124 571 85.

Ansökan

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Ekerö kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.Gör en digital ansökan genom att klicka här.

Välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Ekerö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.