Verksamhetscontroller till barn- och utbildningsförvaltningen, Tyresö kommun

Vi söker en verksamhetscontroller med höga ambitioner!

Vi söker en verksamhetscontroller med höga ambitioner och en vilja att utveckla – både Tyresö som skolkommun och sig själv!

Vem trivs hos oss?

På barn- och utbildningsförvaltningens kontor arbetar vi gemensamt med att utveckla förskolan och grundskolan i Tyresö och vi sätter alltid barnen och eleverna i fokus.

Vår organisation är i en stark utvecklingsfas där vi ställer om och växer i takt med att kommunen växer. Våra medarbetare trivs med utveckling, förändring och med att hitta nya lösningar.

Vi strävar efter att varje medarbetare ska ha en god balans mellan arbete och fritid. Hos oss erbjuds du en stimulerande arbetsplats med duktiga kollegor där du som medarbetare får möjlighet att utvecklas och ta eget ansvar.

Om tjänsten

Som verksamhetscontroller är du ett stöd för våra verksamhetschefer inom förskola, grundskola och barn- och elevhälsa. Det innebär till exempel att göra ekonomiska utredningar och fördjupade analyser. Du kommer också att vara förvaltningens lokalsamordnare och delta i forum gällande lokalfrågor. I dina arbetsuppgifter ingår att ansvara för förvaltningens statsbidragsansökningar.

I din roll kommer du att ha många kontakter, både internt inom förvaltningen och kommunen, men också delvis med externa parter.

Vem är du?

Du har högskoleexamen inom ekonomi eller motsvarande samt erfarenhet av kvalificerat arbete som controller. Har du erfarenhet av något eller fler av följande områden är det meriterande; skolfrågor, kommunal redovisning, bidragsansökningar och lokalfrågor.

Som person är du engagerad och lyhörd för olika behov. Du har en pedagogisk förmåga, är noggrann och analytisk.

För att lyckas i rollen behöver du värdesätta ett nära samarbete med kollegor och känna dig trygg i att arbeta självständigt. Du har lätt för att skapa förtroende, vågar tänka i nya banor och har en drivkraft som gör att du får saker gjorda på ett effektivt men genomtänkt sätt.

Vad vi gör och vill

Tyresös förskolor och skolor ligger i framkant när det gäller inkluderande lärmiljöer och har ett arbetsklimat där medarbetare, barn och elever kan växa och lyckas.

Vi har höga ambitioner och vårt mål är att bli en av Sveriges ledande skolkommuner. Vi är på god väg och är nu på plats 49 av Sveriges alla kommuner. Tyresö kommun har klättrat i ranking under de senaste åren och det finns en stor drivkraft och vilja att fortsätta utveckla förskolans och skolans verksamheter.

Ansökan

Låter det här som en tjänst för dig? Då är du välkommen med din ansökan senast 2017-09-22. Du söker genom att göra en digital ansökan här. 

Kontaktpersoner

Har du några frågor? Kontakta stabschef/bitr förvaltningschef: Ann-Catrine Hagner 08-5782 9294
Fackliga kontaktpersoner når du via kommunens växel, 08-5782 91 00

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram