Verksamhetsekonom, Barn och utbildning, Gagnefs kommun

Skolekonom sökes till Gagnef i Dalarna.

 

Ekonomiavdelningen i Gagnefs kommun har 8 medarbetare och ansvarar för ekonomiadministration och ekonomistyrning i kommunen. Vi är en liten enhet, där alla medarbetare har fler ansvarsområden och därmed varierande uppgifter. Vi söker en medarbetare med uppdrag att stödja barn- och utbildningsförvaltningen.

Som verksamhetsekonom ansvarar du för arbetet med uppföljning, prognoser och budget samt analys i samarbete med verksamhetens olika chefer. I din uppgift ingår att på ett konsultativt sätt fungera som expertfunktion i ekonomiska frågor. Detta ställer krav på att du är pedagogisk och kan förklara och begripliggöra ekonomiska termer och konsekvenser.

Kvalifikationskrav

Du har ekonomisk utbildning på högskolenivå eller erfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Du bör ha erfarenhet av arbete med redovisning.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med ekonomi- och beslutsstödsystem, samt om du har erfarenhet av att arbeta som ekonom i kommunal verksamhet.

Personliga egenskaper

Du har en god förmåga att analysera och att se strukturer och samband. Du har samarbetsförmåga och kan arbeta med andra för att nå gemensamma resultat. Du är självständig och en duktig organisatör.

Det är viktigt att du kan kommunicera och kan uttrycka dig i tal och skrift på svenska samt att du har en pedagogisk förmåga. Du har ett personligt engagemang och kan på ett effektivt sätt driva ditt arbete framåt och är van att arbeta mot angivna tidsplaner för att uppnå kvalitet i ditt arbete.

Anställning

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid. Provanställning kan komma att tillämpas. Tjänsten tillträdes snarast eller efter överenskommelse.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2017-04-30. Ange referens: KS/2017:82/02. Du är välkommen att söka genom att göra en digital ansökan här.

Bifoga referenser med ansökan. Ev. insända pappershandlingar återsändes ej.

Gagnef kan erbjuda medflyttarservice i samband med anställning. Läs om medflyttarservice på http://www.rekryteringslots.se/medflyttare/medflyttarservice__8

Upplysningar lämnas av

Torstein Tysklind
tel. 0241-15132
torstein.tysklind@gagnef.se

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram