Vi söker 2 ekonomer till Hörby kommun

Är du vår nya ekonom och vill arbeta i en spännande och utvecklande roll?

Att arbeta i Hörby kommun

Hörby kommun med 15 300 invånare ligger mitt i Skånes hjärta med det mesta och det bästa runt hörnet. Hörby är en mycket gammal handelsort. Vi som bor eller arbetar i Hörby är mycket stolta över vår vackra och blandade natur.
Här kan man få känslan av att befinna sig mitt i vildmarken och ändå är människor, service och bekvämligheter aldrig långt borta. Kommunen erbjuder en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Att arbeta inom Hörby kommun handlar i första hand om att ge service till våra medborgare. Service inom allt från vård och omsorg till parkskötsel och anläggningsarbeten.

Vi arbetar aktivt med att vara en god arbetsgivare med bra anställningsvillkor, arbetsmiljö och utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter

Hörby kommun söker två ekonomer med högskoleexamen varav en kommer att arbeta med Kultur-, fritids- och utbildningsförvaltningen och en kommer att arbeta med Samhällsbyggnadsförvaltningen. Arbetsuppgifter inom kommunens övriga verksamhetsområden kan också bli aktuellt.

Arbetet innebär dels att du är ekonom för en förvaltning och dels att du får arbeta med ekonomi- och verksamhetsstyrning, kvalitets- och utredningsarbete, statistik och nyckeltalsjämförelser.

I dina arbetsuppgifter ingår att arbeta med budget, månadsuppföljningar, ekonomiska analyser och du kommer vara ett stöd i ekonomifrågor gentemot förvaltningens verksamheter. Tillsammans med dina kollegor får du även jobba med utveckling av t.ex. ekonomiska rapporter och analysverktyg.

Låter det spännande? Tveka inte att snarast skicka in din ansökan!

Kvalifikationer

Din erfarenhet:
Du har ekonomexamen på högskolenivå gärna med inriktning offentlig ekonomi. Vi tror att du har hunnit jobba några år och ser det som meriterande om du har erfarenhet av kommunal förvaltning. Du har god IT-vana och är skicklig på både Excel och Word. Har du erfarenhet av ekonomisystemet Raindance och analysverktyget QlikView så är det ett plus.

Din person:
Du trivs både med analys, egna uppgifter samt team- och projektarbeten. Vi tror att du är initiativrik, har en god samarbetsförmåga och dessutom är kommunikativ. För att lyckas i tjänsten behöver du en god pedagogisk förmåga och förmåga att uttrycka dig i svenska språket både i tal och i skrift.

Erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning:   Heltid

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.
Urval sker löpande så sök gärna omgående, dock senast den 29:e april.
Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Gör en digital ansökan via denna länk. Ange referensnummer 44/19 i din ansökan. Sista ansökningsdag är den 5 maj.

Kontakt

Kontaktperson

Kerstin Bondza Tf Ekonomichef, kerstin.bondza@horby.se.

Facklig företrädare

Fackliga företrädare nås via växeln 0415-378000.

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram