Vi söker erfarna ekonomer som vill vara med och forma morgondagens Kalmar!

Kalmar Vatten AB söker just nu flera tjänster med ekonomisk inriktning.

I rollen som Investeringscontroller kommer du bland annat att vara en mycket viktig medlem i ett större projekt, nybyggnation av Kalmar stads nya reningsverk, Kalmarsundsverket. Som Investeringscontroller i detta projekt har du ett helhetsansvar för alla ekonomiska frågor och framtagning av allt underlag i projektet, du kommer att ha en övergripande roll som syftar till att skapa kontroll på både kostnader och deadlines i detta öppna projekt.

I rollen som Ekonom kommer du att ansvara för avtals och leverantörsuppföljning, avtalsbevakning samt vara ett stöd till organisationen vid upphandlingar. Detta innebär att du ska tycka om och ha tidigare erfarenhet av att arbeta med avtalsuppföljning, verksamhetsutveckling och upphandling. Att vara delaktig i projekt och driva förändringsarbete i syfte att effektivisera och harmonisera arbetsprocesser ingår också i tjänsten.

I rollerna ingår också att delta i bolagets friskvårdsprogram och andra personalutvecklande aktiviteter. Vi är en hälsosam arbetsplats, hos oss röker vi inte.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning ekonomi. För att passa in hos oss är du analytisk och strukturerad i ditt arbetssätt och har en god ekonomisk förståelse och en förmåga att prioritera och driva både dig själv och arbetet framåt. I detta arbete värdesätts egenskaper som lyhördhet, ödmjukhet samt prestigelöshet där projektens utveckling är i fokus.

Som anställd hos oss kan du i stor omfattning vara med och påverka utvecklingen och kulturen på funktionen genom den du är – och arbetet du gör. För att nå våra mål behöver vi nytänkande och positiva medarbetare som strävar efter utveckling.

Officepaketet behärskar du utan problem och du har arbetat med något större ekonomi- och/eller affärssystem. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

B- körkort är ett krav.

Om Kalmar Vatten

Kalmar Vatten AB är ett kommunägt bolag som har till uppgift att förse kommuninvånarna med bra dricksvatten, omhänderta dagvatten och rena avloppsvattnet innan det når Kalmarsund. Vi är miljö- och kvalitetscertifierade enligt ISO 14001 respektive ISO 9001.

Bolaget har ca 100 medarbetare och är uppdelat på avdelningarna: vatten, avlopp, produktion, utredning, stab och ekonomi. I Kalmar kommun har vi ca 60 000 personer anslutna samt ett stort antal företag och andra samhällsinstitutioner. Vi står inför en utmanande och dynamisk framtid vad gäller krav på dricksvattenproduktion och avloppsrening, utbyte av äldre VA-ledningar samt utbyggnad av befintligt ledningsnät i ett växande Kalmar.

Hur du ansöker

I denna rekrytering samarbetar Kalmar Vatten AB med Telin Rekrytering & Konsult. Läs mer om respektive tjänst och dess ansvarsområde via www.telinrekrytering.se. Vi tar gärna emot din ansökan idag, däremot kommer rekryteringsprocessen att dra igång vecka 32.

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår hemsida.

Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Terése S Carlstedt på telefon 0703-77 45 51 eller epost terese@telinrekrytering.se

Vi ser fram emot din ansökan!