Revidera ditt budgetdokument, delårsrapport eller årsredovisning

Har du funderat över att utveckla ditt budgetdokument, delårsrapport eller årsredovisning, men känner att du skulle behöva lite externa tankar som ser på dina dokument från andra vinklar? KEF har duktiga konsulter som kan hjälpa dig med det!

 

Hans Petersson har lång erfarenhet av att ansvara för att upprätta budgetar delårsrapporter och årsredovisningar. Han var ansvarig för 27 årsredovisningar under sin tid som ekonomichef och Koncernredovisningschef. Han har också skrivit flera böcker och skrifter inom området.

Ola Eriksson har lång erfarenhet av att granska delårsrapporter och årsredovisningar. Han har också skrivit flera böcker och skrifter inom området. Ola läser årligen minst 50 olika årsredovisningar när har håller på med olika praxisstudier.

Hans och Ola ansvarar tillsammans för KEF:s utbildningar redovisnings-utbildningar, där även kursen ”Utveckla din delårsrapport och årsredovisning” ingår. Både Hans och Ola har hög kompetens på vilken formalia som krävs i de olika rapporterna utifrån lagstiftning och normgivning, men har också arbetat med andra områden som t ex hur du utvecklar din layout och språk i rapporterna.

 

KEF kan erbjuda följande tre tjänster/konsultuppdrag:

  1. Årsredovisningen
    Vi gör en genomgång av årsredovisningen på motsvarande en arbetsdag. Vi noterar avvikelser, förbättringsförslag mm och rapporterar av våra synpunkter och förslag i stort och smått på ett digitalt möte. Kostnad 15 000 kr.
  2. Budget, årsredovisning och delårsrapport
    Vi gör en översiktlig studie av de tre rapporterna med fokus på hur de hänger ihop och kommer med förslag på hur rapportpaketen kan utvecklas. Förslagen rapporteras på ett digitalt möte. Kostnad 15 000 kr.
  3. Uppdrag enligt era önskemål
    Vi kan även göra annan genomgång av dokumenten, hjälpa till med utformning av specifika avsnitt etc. Kontakta oss gärna med era önskemål så kan vi lämna en offert på det ni vill ha utfört.

 

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Hans Petersson, 0725-052928, hans.petersson@kef.se

Ola Eriksson, 070-665 54 75, ola.eriksson@kef.se

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram