Roland Svensson - 1 år på KEF!

Det är ett år sedan Roland Svensson började som utbildningsledares hos oss! Vi har frågat hur han upplevt året. 

- När jag för ett år sedan påbörjade mitt nya jobb som utbildningsledare på KEF anande jag inte hur spännande och intressant följande år skulle bli. Bland annat har jag haft förmånen att driva en av mina hjärtefrågor - framtidens ekonomroll - i projektform där över 1 000 ekonomer har deltagit i en enkätundersökning. Flera utbildningsinsatser och seminarier kommer att genomföras under hösten 2016 samt under 2017 med fokus på framtiden. Jag har också hunnit med ett besök i Toronto, GFOA conference, konferensen för kommunalekonomer, vilket har givit mig flera intressanta nya insikter. Bland annat hur många frågor vi kommunalekonomer delar med våra vänner runt om i världen! 2016 är det Apans år vilket kännetecknas av upptäckarglädje, humor, nyfikenhet och intellekt samt att det är aktivt. Bättre än så skulle inte mitt bidrag till KEFs verksamhet kunna beskrivas. Så varmt välkomna till våra aktiviteter under 2016!

Träffa Roland och oss andra på KOMMEK den 17–18 augusti i Malmö. Monter C11!

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram