Sandra tilldelades pris för "Årets insats"

20 augusti, 2021

Kommunalekonomernas förening tilldelar 2021 års utmärkelse "Årets insats" till:  Sandra Flodmark, redovisningsansvarig i Höganäs kommun. Priset delades ut i samband med KEF:s digitala föreningsmöte den 20 augusti.

Motivering

Kommunalekonomernas förening tilldelar utmärkelsen Årets insats 2021 till en innovatör och initiativtagare för utveckling av digitala ekonomiprocesser och som inspiratör för andra.

Sandra Flodmark, redovisningsansvarig i Höganäs kommun.

Med sin innovativa och inspirerande förmåga har hon lyckats utveckla det framtida arbetssättet till ett konkret införande av nya digitala ekonomiprocesser.

Sandra har visat stort engagemang för förnyelse- och förändringsarbete. Hon har en förmåga att se möjligheter och driva utveckling.

I hennes roll som redovisningsansvarig har hon visat unikt intresse och engagemang för kommunal ekonomi och är den som inspirerar andra kollegor till att växla upp inom digitaliseringen.

Sandra bidrar också till inspiration och spridning av goda exempel genom att medverka på konferenser inom kommunal ekonomi såsom KEF:s ekonomichefsdagar och KOMMEK.

Om priset

Nomineringar till priset ”Årets insats” kommer från KEF:s kretsstyrelser. Jury är KEF:s styrelse och utvalda kretsrepresentanter. Utmärkelsen kommer med ett stipendium på 10 000 kr.

Läs gärna mer om utmärkelsen "Årets insats"»

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram