Utbildade coacher hos KEF!

6 september, 2019

KEF har nu två utbildade coacher; Ingela Karlsson och Göran Andersson.


Framtiden kräver ständig förändring både i verksamheten och hos de anställda. Undersökningar visar att resultatet av en förändring blir mycket bättre om det samtidigt genomförs coaching. Vinsten med coaching blir bättre prestationer, ökad motivation, mer lojala medarbetare och ett ökat helhetsansvar.

 

Vi på KEF vill hjälpa våra medlemmar i förändringsprocessen och satsar därför på utbildningar på temat coachning. Två av KEF:s medarbetare har precis avslutat en längre utbildning och därigenom blivit utbildade coacher; Ingela Karlsson och Göran Andersson.

Många medarbetare idag förväntar sig att utvecklas, att få ta eget ansvar och initiativ och vill ta en aktiv del i sin egen och organisationens utveckling. KEF kan nu erbjuda kompetens inom coaching, för att utveckla både dig som person och din organisation.

 

Så funkar coaching

Coaching är en metod är ett utvecklande samtal mellan en coach och en person som blir coachad. Mål sätts upp och olika aktiviteter ska nås mellan samtalen. Coaching utvecklar den som blir coachad så att hen kommer vidare, det kan vara i sina tankar eller i konkreta åtgärder. Det som sägs är konfidentiellt. Coaching har visat sig vara ett fantastiskt sätt att utveckla människor och organisationer. Studier visar på ökad effektivitet bland deltagare som haft coaching.

Vi erbjuder coaching till förmånliga priser till både medarbetare och chefer. Under hösten erbjuder vi två olika kurser som innehåller coaching och under 2020 fyller vi på med ytterligare kurstillfällen.

 

Utbildningar på temat coaching:

 

Kommande kurser 2020:

  • Coachande förhållningssätt för ekonomer, 16–17 mars, Malmö
  • Coachande förhållningssätt för ekonomer, 23–24 mars, Göteborg
  • Coachande förhållningssätt för ekonomer, 2–3 april, Stockholm
  • Coachande förhållningssätt för ekonomer, 21–22 april, Luleå
  • Att leda utan att vara chef, 2–3 juni, Stockholm

 

Aktuella tillfällen

Sista chansen att anmäla

13 aug, 2021: Föreningsmöte 2021

13 aug, 2021: KEF-dagen

15 aug, 2021: Utveckla mätsystem för verksamhetens processer

18 aug, 2021: Skapa uthålligt fungerande processer

20 aug, 2021: Att skriva och tala ekonomi

Sök innehåll

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram