Vårens kurser genomförs från och med nu som distansutbildning

20 mar, 2020

 

Kommunalekonomernas förening följer utvecklingen och rapporteringen kring coronaviruset noga. Vi har under hela Coronautbrottet följt Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att begränsa virusspridningen. Vi har sett det som viktigt att upprätthålla en ”normal verksamhet” så långt det har varit möjligt.

Den 19 mars meddelade Folkhälsomyndigheten att det nu finns tydliga tecken på att covid-19 sprids i samhället, i synnerhet i storstadsregionerna. Vi kommer därför att från och med nu genomföra vårens kurser som distansutbildning.

 

Distansutbildningen påbörjas den 25 mars

Vi har under en tid arbetat intensivt för att få till den teknik som är nödvändig för att du som anmält dig till våra kurser ska kunna delta på distans, via din dator (på arbetsplatsen eller i hemmet). Den första kurs som vi räknar med att kunna genomföra på distans är Controllerdagen den 25 mars.

Vår ambition är att genomföra i princip hela vårens kursutbud som distansutbildningar. Dock med undantag för ett fåtal enstaka kurser där det ingår moment som omöjliggör genomförande på distans. Dessa kurser kommer att flyttas för att genomföras när läget är stabilt. Vi återkommer så snart som möjligt med tydliga besked om status för vårens kurser.

 

Utrustning för distansutbildning

För att delta i en utbildning på distans behöver du tillgång till antingen en dator, surfplatta eller mobil, som har högtalare samt internetuppkoppling. Inför din kurs kommer instruktioner att skickas till den mejladress du angav när du anmälde dig till kursen.

 

Vi kontaktar er

Vi får just nu mycket frågor från er som är anmälda till våra kurser under våren. Vi kommer att besvara alla frågor, men vi ber om ert överseende med att det ibland tar tid innan vi har möjlighet att svara.

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram