Infocell

Kursarrangör:
Kursform:

Om oss

Infocell AB är ett utbildningsföretag som utbildar i Excel och övriga Officepaketet i hela Sverige. Hos oss hittar du allt du behöver under samma tak; vanliga schemalagda kurser, hemma-hos-utbildningar, webbaserad utbildning, gratis tips & tricks, Sveriges största nyhetsbrev inom Excel och vår populära Excel-chat.

Produkter/Tjänster

Schemalagda kurser

Vår målsättning är att överträffa dina förväntningar och alltid göra utbildningstillfället till en upplevelse - då fastnar din kunskap bättre. Vi arbetar med egna kursledare som verkligen brinner för att göra dig bättre i Excel och Office.

För att maximera din helhetsupplevelse är varje detalj viktig för oss. Kurslitteratur som är anpassad för kursen, bra lokaler och utrustning, goda måltider, exempel- och övningsfiler med facit, bra support efter kursen och e-Learning med möjlighet till repetition och ytterligare förkovring är självklarheter för oss.

Läs mer om våra schemalagda kurser i Stockholm, Göteborg och Malmö på www.infocell.se
Som medlem i Kommunalekonomernas förening har du rabatt när du bokar din Excelkurs via dev.kef.se

Hemma-hos-utbildning

Vill ni “ta hem” kursen går det utmärkt. Det går bra att välja någon av våra schemalagda kurser eller anpassa innehåll, nivå och kurslängd efter ert eget behov. Vi hjälper till med kostnadsfri kunskapsinventering och ger förslag på kursinnehåll och nivå.

Kontakta oss gärna så hjälper vi dig till rätt utbildning

e-Learning i Excel och Office

Hundratals kursavsnitt med utbildningsfilmer och nedladdningsbara Officefiler väntar på dig. Du har också tillgång till digital kurslitteratur som ett komplement till videofilmerna. Det finns också möjlighet att testa dina kunskaper med frågetester. Plattformen är 100% mobilanpassad. Du har hela tiden överblick över dina framsteg och kan skicka frågor direkt till din kursledare via chat eller mail i plattformen.

Med e-Learningen kan du öva och repetera hur mycket du vill. Använd för att lösa problem i arbetet eller utveckla dig vidare inom nya områden. Oavsett om du behöver en grundläggande utbildning eller är en avancerad användare finns mycket kunskap att inhämta för dig i vår e-Learning. Bättre och enklare kan det inte bli!

Utförlig information och möjlighet att prova gratis finns på www.officekurs.se
Som medlem i Kommunalekonomernas förening har du rabatt när du bokar din e-kurs via dev.kef.se

(e-Learning ingår alltid i alla schemalagda kurser och alla hemma-hos-utbildningar)

Excelbrevet - gratis tips & tricks i Excel

Excelbrevet är ett gratis nyhetsbrev i Excel som skickas ut till tusentals prenumeranter månadsvis. Du registrerar dig helt kostnadsfritt på www.excelbrevet.se där du också hittar hundratals skrivna tips och instruktionsvideos om Excel och övriga Officepaketet. Bli prenumerant du också – det finns inget att förlora – bara en massa kunskap att vinna!

Mer information

Infocell AB
Orgnr: 556854-4273
Adress: Östergatan 18A, 451 30 Uddevalla
Telefon: 0522 – 50 60 07
Taggad i ämnesområden

Mail: utbildning@infocell.se

Hemsida - lärarledda kurser: infocell.se

Hemsida - e-kurser: officekurs.se

Hemsida - tips & tricks: excelbrevet.se

Facebook: https://www.facebook.com/InfocellAB?ref=hl

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/infocell-ab/

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram