Unit4

Unit4 för kommuner och landsting

Ekonomi – HR – Budgetering och planering – Inköp – Rapportering – Projekt – Fastighetsadministration
Komplett och kostnadseffektiv lösning som betalar sig på nolltid. Unit4:s applikationer och tjänster används av mer än 1500 offentliga organisationer runt om i världen. Med skalbara och flexibla lösningar kan dessa organisationer åstadkomma mycket mer med mindre resurser.

Våra internationella kunder använder Unit4:s lösningar för att:

Producera mer för varje skattekrona.
Ge medborgarna bättre service.
Maximera medarbetarnas potential.
Uppnå optimalt hög informationssäkerhet.

Med Unit4 Business World är det du som skapar reglerna

Unit4 Business World erbjuder hög flexibilitet och skalbarhet och ger din organisation möjlighet att leverera mer och med högre kvalitet till en lägre kostnad.
Vår affärssystemsvit är utvecklad specifikt för tjänsteorganisationer med höga krav på flexibilitet, anpassningsbarhet, teknologi, användarvänlighet och skalbarhet. Med Unit4 Business World får du allt detta och en komplett lösning för redovisning, finansiell styrning och uppföljning, budgetering, inköp, HR, lönehantering med mera. Dessutom med verktyg som fungerar på det sätt som dina medarbetare vill arbeta. Våra lösningar ger dig också möjlighet att strömlinjeforma och effektivisera alla administrativa processer så att din organisation kan få mer gjort. Vår flexibla arkitektur samt integrerade och smarta funktioner gör att det även går snabbt och enkelt att anpassa lösningarna efter nya organisationsstrukturer, shared service- eller in- och outsourcingtjänster.

Unit4 Business World levererar kompromisslös och hög verksamhetsnytta till offentliga organisationer. Det finns bara vinnare i ett samarbete där det är Du som skapar reglerna för lösningen.

 

 

                                                                                         

 

Kontakt med oss

                                                            

 

Mer info

Företag: Unit4
Orgnr: 556185-0172
Adress: Gustav III :s Boulevard 18, 169 73 Solna
Telefon: 08-55333100

Hitta till Unit4: Klicka här

 

 

Taggad i ämnesområden

https://www.kef.se/wp-content/uploads/2016/11/divider_image_17.png

Distansutbildningar hos KEF

Samtliga utbildningar hos oss på KEF kommer att genomföras på distans tills dess att Folkhälsomyndigheten ändrar sina restriktionerna för möten och resor. Därefter hoppas vi kunna erbjuda deltagande både på plats och via webbsändning. Läs gärna mer om hur våra distansutbildningar funkar:

Läs mer