Platsannonser

Ekonomicontroller

Sista ansökningsdag: 16 Apr, 2021

Du har förmågan att ta ansvar för och planera, hålla samman samt ständigt förbättra våra kunders ekonomi- och verksamhetsstyrning. Andra egenskaper som kännetecknar dig är att du är positiv och initiativrik.

Läs mer

Systemförvaltare

Sista ansökningsdag: 18 Apr, 2021

Vi söker en utbildad ekonom med erfarenhet av utvecklingsarbete och systemfrågor.

Läs mer

Ekonom till Samhällsbyggnadskontoret

Sista ansökningsdag: 18 Apr, 2021

Du kommer att arbeta med frågor kring budget, delårs- och helårsbokslut samt ekonomisk uppföljning och analys inom tekniska nämndens drift- och investeringsbudget. Du har högskoleutbildning inom ekonomi med inriktning mot redovisning. Du har erfarenhet av budget- och bokslutsarbete i offentlig verksamhet.

Läs mer

Redovisningschef

Sista ansökningsdag: 19 Apr, 2021

I rollen som redovisningschef leder du en enhet som består av 8 rutinerade medarbetare. En av de viktigaste delarna i uppdraget är att leda, engagera och utveckla medarbetarna inom enheten. Som redovisningschef ansvarar du för kommunens övergripande redovisning såsom tertial- och årsbokslut samt sammanställning av kommunkoncernens årsredovisning.

Läs mer

Ekonom

Sista ansökningsdag: 22 Apr, 2021

Välkommen till oss! Vi söker en erfaren ekonom som kommer ha inriktning mot Socialförvaltningen. Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomiområdet samt erfarenhet från kvalificerat ekonomiarbete. Du har goda kunskaper i Officepaketet, särskilt Excel och det är en fördel om du har erfarenhet från budget- och bokslutsarbete inom en politiskt styrd organisation.

Läs mer

Betalningshandläggare till Backoffice

Sista ansökningsdag: 23 Apr, 2021

Ekonomiledning, Redovisning & backoffice

Vi på Kommuninvest är måna om att våra anställda har möjligheten och förutsättningarna att utvecklas och kombinera sitt arbete med fritid och familjeliv. Vi satsar kontinuerligt på att digitalisera, automatisera och utveckla vår verksamhet och därmed även vårt humankapital. Våra medarbetare är kompetenta och utvecklingsinriktade, vi uppmuntrar därför till intern rörlighet för att ge medarbetarna möjlighet att utvecklas. Då en av våra medarbetare har valt att ta den möjligheten och byta avdelning inom bolaget söker vi nu en betalningshandläggare till vår BackOffice avdelning. Kanske är det dig vi behöver?

Läs mer

Systemförvaltare till ekonomikontoret

Sista ansökningsdag: 25 Apr, 2021

I Falu kommun finns närmare 5000 medarbetare. Frågar du oss är det svårt att hitta ett mer meningsfullt jobb med verklig möjlighet att göra skillnad. Vår vision, Ett större Falun, säger något om hur Falun växer rent fysiskt, men också att Falun är en plats för alla och en del av resten av världen. Nu söker vi en Systemförvaltare till ekonomikontoret som vill utveckla och utvecklas tillsammans med oss!

Läs mer

Revisionschef

Sista ansökningsdag: 2 May, 2021

Revisionschef till Eksjö kommun, Aneby kommun, Ydre kommun samt Höglandsförbundet. Vi söker dig, som tillsammans med revisorerna i de tre kommunerna och kommunalförbundet, vill driva revisionsprocessen med planering, granskning och bedömning.

Läs mer

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram