Platsannonser

Ekonomikonsult

Sista ansökningsdag: 15 Aug, 2021

Serkon är det ledande konsultföretaget inom kommunal ekonomi med konsultuppdrag av varierande art, längd och omfattning. Våra tjänster är mycket efterfrågade av kommuner och vi behöver fler kollegor för att kunna möta kundernas behov.

Läs mer

Senior redovisnings-ekonom/-specialist

Sista ansökningsdag: 15 Aug, 2021

Kommunledningsförvaltningens redovisningsenhet utökar och därför söker vi nu ytterligare en senior redovisnings­ekonom/specialist till redovisningsgruppen där idag tre personer ansvarar för redovisningsfrågor centralt på kommunens redovisningsenhet.

Läs mer

Controller - samhällsbyggnad

Sista ansökningsdag: 15 Aug, 2021

Vi söker nu en controller till samhällsbyggnadsavdelningens verksamheter och avdelningar, med ansvar för planering och uppföljning av verksamhet, projekt och ekonomi.

Controllerenheten består av tio medarbetare och är en del av ekonomiavdelningen. Vi ger stöd och håller uppsikt åt nämnderna gällande ekonomistyrning, verksamhetsstyrning inklusive mål- och kvalitetsstyrning, internkontroll samt kvalitets- och verksamhetsutveckling.

Läs mer

Redovisningschef

Sista ansökningsdag: 15 Aug, 2021

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Läs mer

Controller

Sista ansökningsdag: 16 Aug, 2021

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Läs mer

Controller

Sista ansökningsdag: 16 Aug, 2021

Söker du ett nytt spännande jobb som controller där du kan vara med och göra skillnad? Har du dessutom ett intresse för samhällsfrågor är detta jobbet för dig. Upplands Väsby är en kommun som växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. När en av våra kollegor går mot nya utmaningar behöver vi förstärka ekonomienheten med en ny controller.

Läs mer

Redovisningschef

Sista ansökningsdag: 18 Aug, 2021

Länstrafiken i Norrbotten AB ägs av Regionala kollektivtrafikmyndigheten (RKM) i Norrbotten. RKM är organiserat som ett kommunalförbund med Region Norrbotten och länets 14 kommuner som medlemmar.

Länstrafiken genomgår sin viktigaste förändring. Vårt fokus framåt är att vara en viktig kugge i hjulet för att skapa en hållbar kollektivtrafik i Norrbotten och vara en del i att möjliggöra och attrahera fler att flytta till vårt län. Vårt mål är att erbjuda en hållbar kollektivtrafik med hög tillgänglighet, som är enkel att använda och har en hög status i samhället!

Läs mer

Ekonomichef

Sista ansökningsdag: 21 Aug, 2021

Ockelbo kommun är en Plats att växa, som värnar om våra medborgare och att ständigt utveckla kommunen. Vår vision är att vara en attraktiv arbetsgivare med stolta och engagerade medarbetare. Nu söker vi en ekonomichef som vill vara med i detta arbete

Läs mer

Ekonom

Sista ansökningsdag: 22 Aug, 2021

Rättvik – där tradition möter framtid!
Här finns de mest attraktiva boendemiljöerna med hög livskvalitet, trygghet och service för våra invånare och besökare; mycket tack vare vårt gedigna hållbarhetsarbete.

Läs mer

Kvalificerad utredare

Sista ansökningsdag: 22 Aug, 2021

Som kvalificerad utredare ska du skapa goda förutsättningar för samarbeten, ny kunskap och en stark framtid. Du ska initiera, planera och genomföra kvalificerade granskningar av kommunens verksamheter. Du kommer att arbeta med de metoder som vanligtvis används: dokumentanalyser och intervjuer med politiker, chefer och medarbetare i kommunens verksamheter.

Läs mer

Controller

Sista ansökningsdag: 23 Aug, 2021

Vill du jobba i den lilla kommunen med de stora möjligheterna då är du varmt välkommen till oss!

Munkedals kommun ligger mellan Göteborg och Oslo. Pendlingsmöjligheterna är många tack vare närheten till motor- och järnväg. Kommunen har ca 10 600 invånare och inom kommunens organisation arbetar runt 1000 medarbetare. Munkedal omges av fantastisk natur från det typiskt bohuslänska med salta bad och dramatiska berg till vacker fjällnatur med bra fiske- och vandringsmöjligheter. Vi har ett välmående näringsliv med stor potential, bra skolor på grund- och gymnasial nivå, vuxenutbildning, föreningar inom varierade områden, ett stort utbud av aktiviteter och mycket mer. Allt detta tillsammans med organisationen, föreningar, företagare och alla våra invånare utgör grunden för vad som gör vår kommun till det den är. Tillsammans är vi Munkedals kommun!

Läs mer

Aktuella tillfällen

Sista chansen att anmäla

13 aug, 2021: Föreningsmöte 2021

13 aug, 2021: KEF-dagen

15 aug, 2021: Utveckla mätsystem för verksamhetens processer

18 aug, 2021: Skapa uthålligt fungerande processer

20 aug, 2021: Att skriva och tala ekonomi

Sök innehåll

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram