Platsannonser

Här hittar du de lediga tjänster som just nu annonseras via oss på KEF.

Boka din platsannons

Vill du lämna in underlag för en platsannons klickar du på knappen nedan, "Boka platsannons" och fyller där i uppgifterna kring den lediga tjänsten.

Driven ekonom/controller med intresse för utveckling!

Sista ansökningsdag: 2022-08-17

Vi söker dig som är engagerad, gillar att jobba med stort ansvar och har förmåga att ta ledningen och driva utveckling inom ditt verksamhetsområde.

Du har en högskoleutbildning i ekonomi och har arbetat några år som ekonom eller controller, gärna i offentlig sektor. Du trivs i en föränderlig miljö som ställer höga krav, har ett strategiskt sätt att tänka och är skicklig på att hantera komplexa frågor.

Läs mer

Controller till Avesta kommun

Sista ansökningsdag: 2022-08-21

Du arbetar nära ekonomichefen med stöd till verksamheten och den samlad ledningen. Utifrån ett helhetsperspektiv samordnar och utvecklar du ekonomistyrningsprocessen. Vi har höga ambitioner men skapar också förutsättningar för dig att utvecklas. Vi söker dig med ett genuint samhällsintresse och ett utvecklingsinriktat förhållningssätt. Du behöver ha en fallenhet att arbeta med både människor och siffror.

Läs mer

Senior controller

Sista ansökningsdag: 2022-08-21

Vi söker dig som har kandidatexamen inom ekonomi och med erfarenhet som controller, gärna i en politiskt styrd organisation. Har du erfarenhet av process-/projektledning eller chefs-/ledarskap är det meriterande. För att trivas i den här rollen tror vi att du har en förmåga att snabbt sätta dig in i nya verksamhetsformer och arbetssätt.

Läs mer

Redovisningsekonom

Sista ansökningsdag: 2022-08-28

Tillsammans med dina kollegor på ekonomienheten kommer du planera för kommunens redovisnings- och bokslutsarbete. Du kommer få varierande arbetsuppgifter där du växlar mellan helhet och detaljer. En viktig arbetsuppgift är att följa utvecklingen inom redovisningsområdet för att säkerställa att kommunen följer övergripande regler och riktlinjer. Du arbetar nära våra verksamheter och håller utbildningar inom redovisningsområdet.

Läs mer

Omsorgsekonom

Sista ansökningsdag: 2022-08-31

Som ekonomikonsult kommer du att arbeta med redovisning, analys, budget- och prognosarbete, bokslut, verksamhetsplanering m.m. I arbetet ingår också att stötta kundorganisationerna med löpande rapporter och nyckeltal. Rollen innefattar extern rapportering och framtagning av andra beslutsunderlag där omvärldsbevakning en viktig del i arbetet.

Läs mer

Fastighetsekonom

Sista ansökningsdag: 2022-08-31

Som konsult inom fastighetsområdet kommer du att arbeta med redovisning, analys, budget- och prognosarbete, bokslut, verksamhetsplanering m.m. I arbetet ingår också att stötta kundorganisationerna med löpande rapporter och nyckeltal. Rollen innefattar extern rapportering och framtagning av andra beslutsunderlag där omvärldsbevakning en viktig del i arbetet.

Läs mer

Utbildningsekonom

Sista ansökningsdag: 2022-08-31

Som ekonomikonsult mot pedagogisk verksamhet kommer du att arbeta med redovisning, analys, budget- och prognosarbete, bokslut, verksamhetsplanering m.m. I arbetet ingår också att stötta kundorganisationen med löpande rapporter och nyckeltal. Rollen innefattar extern rapportering och framtagning av andra beslutsunderlag där omvärldsbevakning en viktig del i arbetet.

Läs mer

Aktuella tillfällen

Sök innehåll

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram