Platsannonser

Här hittar du de lediga tjänster som just nu annonseras via oss på KEF.

Vill du lämna in underlag för en platsannons klickar du på knappen nedan, "Registrera platsannons" och fyller där i uppgifterna kring den lediga tjänsten. Priset är 8 000 kr exklusive moms per platsannons. I priset ingår exponering på kef.se under hela ansökningstiden. Alla platsannonser skickas även ut i nyhetsbrev till våra medlemmar på tisdagar varje vecka. Mer information finns på sidan: Annonsering och exponering.

Har du frågor om våra platsannonser är du välkommen att kontakta oss på medlem@kef.se eller ringa till Johanna Lundgren, kommunikatör på KEF, tel. 0720-60 50 22.

Ekonomistrateg till Ekonomiavdelningen

Sista ansökningsdag: 28 Nov, 2021

Ekonomistrateg till Vimmerby kommun - vill du vara med på vår fortsatta utvecklingsresa?
Vi söker nu en ekonomistrateg till vår Ekonomiavdelning, som består av sju medarbetare inklusive ekonomichef. Vi söker dig som vill anta utmaningen att arbeta vidare med utvecklingsprocesser, styrverktyg och modernisering av verksamheten. Tjänsten är ny inom vår organisation och du kommer få vara med och utforma rollen i arbetet framåt.

Läs mer

Chef till Controllerenheten

Sista ansökningsdag: 28 Nov, 2021

Vi söker en ledare med analytisk spets som vill förändra, utveckla och skapa effektiva processer för ekonomi- och verksamhetsstyrning i en kraftigt växande kommun. Du vill förändra, utveckla, skapa och driva effektiva budget- och uppföljningsprocesser.  Du skapar effektiva team och nöjda kunder. Känner du ingen dig? Då är du den nyckelperson vi söker som chef och kollega hos oss! Tjänsten innebär ett ansvar för det kommunövergripande arbetet med styrprocess och styrmodell.

Läs mer

Redovisningscontroller

Sista ansökningsdag: 28 Nov, 2021

Vi söker dig som har viljan att vara med att driva och utveckla de kommunövergripande redovisningsfrågorna och utifrån ett helhetsperspektiv effektivisera vårt arbete. Det förutsätter att du trivs i en roll där du initierar, medverkar och driver utvecklingsfrågor. Du är kommunens expert i redovisningsfrågor och leder arbetet med att säkerställa att ekonomiska data och analysunderlag i den löpande redovisningen uppfyller lagar, riktlinjer och anvisningar.

Läs mer

Redovisningsspecialist

Sista ansökningsdag: 30 Nov, 2021

Södertälje Kommun söker en Redovisningsspecialist till Ekonomiavdelningen. Redovisningsenheten ansvarar för upprättandet av koncernens årsbokslut som en del i kommunens årsredovisning. I rollen ingår att tillsammans med dina kollegor planera bokslutsarbetet, både för kommunen och kommunkoncernen samt upprätta månads-, tertial- och årsbokslut.

Läs mer

Ekonomer

Sista ansökningsdag: 30 Nov, 2021

Åstorps kommun söker två ekonomer, varav en är ett vikariat fram till och med september 2022. Som ekonom hos oss kommer du att få vara med om att utveckla kommunens ekonomistyrning samt bidra till att ge gott stöd till kommunens chefer. I rollen som ekonom identifierar du problem och föreslår lösningar utifrån ett verksamhets- och utvecklingsperspektiv för att möjliggöra ekonomi i balans.

Läs mer

Redovisningsansvarig

Sista ansökningsdag: 9 Dec, 2021

Redovisningsansvarig arbetar med kvalificerat redovisningsarbete samt ansvarar för att samordna och utveckla kommunens arbete med löpande redovisning, bokslutsarbete och koncernredovisning. I tjänsten ingår att säkerställa en rättvisande redovisning och att följa utvecklingen av regelverket inom redovisningsområdet. Det tillkommer även ansvar för redovisningsrutiner, redovisningsupplägg, arbetssätt och att upprätta anvisningar.

Läs mer

Ekonomikonsult – Helsingborg

Sista ansökningsdag: 10 Dec, 2021

Vill du prova på att arbeta som ekonomikonsult hos oss? På Serkon får du en unik möjlighet att som privatanställd arbeta med ekonomi mot kommunens alla verksamhetsområden i en utvecklande och varierande miljö med placering på vårt kontor på Möllegränden i Helsingborg. Samtidigt får du en trygg anställning med kollektivavtal, marknadsmässig lön m.m. Frihet med ansvar att själv planera och utföra sitt arbete så att det passar både kunden och dig bäst är något vi värderar högt.

Läs mer

Ekonomikonsult – Malmö

Sista ansökningsdag: 10 Dec, 2021

Vill du prova på att arbeta som ekonomikonsult hos oss? På Serkon får du en unik möjlighet att som privatanställd arbeta med ekonomi mot kommunens alla verksamhetsområden i en utvecklande och varierande miljö med placering på vårt nya, kanonfina kontor i Hyllie. Samtidigt får du en trygg anställning med kollektivavtal, marknadsmässig lön m.m. Frihet med ansvar att själv planera och utföra sitt arbete så att det passar både kunden och dig bäst är något vi värderar högt.

Läs mer

Ekonomikonsult – Vellinge

Sista ansökningsdag: 10 Dec, 2021

​Vill du prova på att arbeta som ekonomikonsult hos oss? På Serkon får du en unik möjlighet att som privatanställd arbeta med ekonomi mot kommunens alla verksamhetsområden i en utvecklande och varierande miljö med placering på vårt kontor i Vellinge. Samtidigt får du en trygg anställning med kollektivavtal, marknadsmässig lön m.m. Frihet med ansvar att själv planera och utföra sitt arbete så att det passar både kunden och dig bäst är något vi värderar högt.

Läs mer

Controller mot stadsbyggnadskontoret

Sista ansökningsdag: 12 Dec, 2021

Som controller inom kommunen kommer du att tillhöra ekonomienheten men ha helhetsansvar för att stadsbyggnadsförvaltningens ekonomi hanteras i enlighet med de målsättningar och direktiv som finns. Du kommer att vara en viktig del i förvaltningens vidareutveckling av kommunens stadsbyggnadsprocess. I rollen kommer du arbeta nära förvaltningschefen och ge stöd i frågor som rör verksamhetens budget, uppföljning, prognos- och utvecklingsarbete. Du kommer att ha ansvar för det övergripande ekonomiska frågorna och stödja verksamheten i överbryggningen mellan olika enheter inom förvaltningen.

Läs mer

Partners

© 2020 Kommunalekonomernas förening. All rights reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram